fixie Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #1 250 TL bütçem var, beni uzun süre götürecek mouse ve klavye önerir misiniz? Genellikle oyun için kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2021
250 TL bütçem var, beni uzun süre götürecek mouse ve klavye önerir misiniz? Genellikle oyun için kullanıyorum.
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #2 İkiside 250TL içinde olacak değil mi? Eğer öyle ise bunları buldum; Rush RK102 Işıklı Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye. Çok şey beklemeyin. Ama o everest'lerden daha iyidir. Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kaliteli mouse. Bundan birşey bekleyin yani. Çok sık indirimlere giriyor. Bir ara 155TL olmuştu MediaMarkt'ta. Şuan 200TL ama daha ucuzuda var. Toplam 270TL oluyor. Unutmayın Mouse çok sık indirimlere giriyor. Son düzenleme: 23 Ocak 2021
İkiside 250TL içinde olacak değil mi? Eğer öyle ise bunları buldum; Rush RK102 Işıklı Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye. Çok şey beklemeyin. Ama o everest'lerden daha iyidir. Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kaliteli mouse. Bundan birşey bekleyin yani. Çok sık indirimlere giriyor. Bir ara 155TL olmuştu MediaMarkt'ta. Şuan 200TL ama daha ucuzuda var. Toplam 270TL oluyor. Unutmayın Mouse çok sık indirimlere giriyor.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 fixie dedi: 250 TL bütçem var, beni uzun süre götürecek mouse ve klavye önerir misiniz? Genellikle oyun için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
fixie dedi: 250 TL bütçem var, beni uzun süre götürecek mouse ve klavye önerir misiniz? Genellikle oyun için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
fixie Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #4 YavuzSelim18 dedi: İkiside 250TL içinde olacak değil mi? Eğer öyle ise bunları buldum; Rush RK102 Işıklı Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye. Çok şey beklemeyin. Ama o everest'lerden daha iyidir. Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kaliteli mouse. Bundan birşey bekleyin yani. Çok sık indirimlere giriyor. Bir ara 155TL olmuştu MediaMarkt'ta. Şuan 200TL ama daha ucuzuda var. Toplam 270TL oluyor. Unutmayın Mouse çok sık indirimlere giriyor. Genişletmek için tıkla... İndirim kovalayacağım teşekkür ederim
YavuzSelim18 dedi: İkiside 250TL içinde olacak değil mi? Eğer öyle ise bunları buldum; Rush RK102 Işıklı Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye. Çok şey beklemeyin. Ama o everest'lerden daha iyidir. Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kaliteli mouse. Bundan birşey bekleyin yani. Çok sık indirimlere giriyor. Bir ara 155TL olmuştu MediaMarkt'ta. Şuan 200TL ama daha ucuzuda var. Toplam 270TL oluyor. Unutmayın Mouse çok sık indirimlere giriyor. Genişletmek için tıkla... İndirim kovalayacağım teşekkür ederim