Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam olarak doğru yazıp yazmadığım hakkında şüpheliyim, pek bilgiye sahip değilim. Vatan'dan toplattığım bilgisarayımda şu anakart var ve üzerinde AMD A6 6400K APU 3.9 GHz takılı. Fakat ben FIFA 15 gibi oyunlarda CPU'nun %100 olmasından dolayı anlık ve sürekli olarak kasıntılar yaşıyorum. Bu donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bilmek istiyorum. Ve bu anakart modeline uygun maksimum 250 TL olan bir işlemci söyleyebilir misiniz? Ekran Kartı: AMD Radeon 6800 serisinden 1 GB 256 Bit var elimde. 2x4 GB HyperX Fury RAM takılı. Pek bilgili olmadığımı söylemiştim. Fakat bir hatam yanlışım varsa kusura bakmayın tekrardan, anlayabildiğim kadarıyla yazmaya çalıştım iyi forumlar.
6800 iyi bir kart değil. APU'nun performansı sana yetersiz geliyorsa işlemci yerine ekran kartı al. Arkadaş önerdiği işlemciyi alsan da performansının değişeceğini sanmıyorum. Ekran kartı olarak R7 250-250X modellerinden birini alabilirsin.
Aynı sorun benim işlemcidede var amd a4 6300 işlemci anlık %100 kullanım oluyor sonra %50 civarına düşüyor ve rahatlıyor büyük ihtimal sıcaklıkla ilgili .
Aynı sorun benim işlemcidede var amd a4 6300 işlemci anlık %100 kullanım oluyor sonra %50 civarına düşüyor ve rahatlıyor büyük ihtimal sıcaklıkla ilgili .
Darboğazın ne olduğuna baktım muhtemelen işlemcimden dolayı darboğaz yaşanıyor %100den aşağı inmiyor oyun oynarken 99 falan olduğunda rahatlıyor gibi olup yine donma yaşatıyor 250 tl civarında şu anakarta uyumlu işlemci önerirmisiniz APU olmasım mümkünse