Güncel fiyatlarla 200 TL civarına sessiz bir klavye arıyorum. Genelde oyun için ve günlük internet kullanımında kullanacağım. RGB vs. önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Philips Spt8264 bu klavye konfor ve sessizlik anlamında gayet yeterli ancak oyun oynayacaksanız almayın çünkü Anti-Ghosting özelliği yok. Sessizlik olarak gayet sessiz.
Philips Spt8264 bu klavye konfor ve sessizlik anlamında gayet yeterli ancak oyun oynayacaksanız almayın çünkü Anti-Ghosting özelliği yok. Sessizlik olarak gayet sessiz.
Vallahi ben kasmıyorum her oyunu oynuyorum. Aslında ofis klavyesi ama ben bir takılma görmedim CS:GO'da. Ama iletim hızı tabii ki mekanikler ile yarışamaz
Vallahi ben kasmıyorum her oyunu oynuyorum. Aslında ofis klavyesi ama ben bir takılma görmedim CS:GO'da. Ama iletim hızı tabii ki mekanikler ile yarışamaz
Oyun ağırlıklı sessiz klavye bulamazsın. Oyunlarda rekabetçi olmak istiyorsan mekanik alacaksın, benim klavyem tüy gibi sessiz olsun dersen silent özellikli düz klavye almak zorundasın arası yok.