taydiyed Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 350 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Tek jaklı kulaklık arıyorum ancak çoğu çift jak. Bana önerebileceğiniz tek jaklı kaliteli oyuncu kulaklığı var mıdır? Bütçe en fazla 250 TL. Üstüne çıkamam.
Arkadaşlar merhaba. Tek jaklı kulaklık arıyorum ancak çoğu çift jak. Bana önerebileceğiniz tek jaklı kaliteli oyuncu kulaklığı var mıdır? Bütçe en fazla 250 TL. Üstüne çıkamam.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Aralık 2020 #2 Türkcell'de stoklara geldiğinde 220 TL olarak satılıyor. Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Türkcell'de stoklara geldiğinde 220 TL olarak satılıyor. Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2020 #3 Merakımdan soruyorum, neden tek jak istiyorsunuz? Telefon veya laptop kullanıyorsanız dönüştürücüler var.
Merakımdan soruyorum, neden tek jak istiyorsunuz? Telefon veya laptop kullanıyorsanız dönüştürücüler var.