Onur Karan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #1 Maks 250 liraya kadar VDSL destekli modem arıyorum. 50mbslik VDSL kullanıcısıyım. Vatan, Mediamarkt gibi yerlerden önerirseniz memnun olurum hemen gidip alabilirim çünkü. Şu ürün hoşuma gitti alınabilir mi ya da tavsiyeniz var mı yardımcı olursanız sevinirim. ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM Alakası var mı bilmiyorum ama ping sorunu çıkıyorum modem tavsiyesinizde bunu da dikkate alırsanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2017
Maks 250 liraya kadar VDSL destekli modem arıyorum. 50mbslik VDSL kullanıcısıyım. Vatan, Mediamarkt gibi yerlerden önerirseniz memnun olurum hemen gidip alabilirim çünkü. Şu ürün hoşuma gitti alınabilir mi ya da tavsiyeniz var mı yardımcı olursanız sevinirim. ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM Alakası var mı bilmiyorum ama ping sorunu çıkıyorum modem tavsiyesinizde bunu da dikkate alırsanız çok sevinirim.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 7 Temmuz 2017 #2 Attığın ürün güzel alabilirsin.