Klesse classic almıştım. Ani hareketleri algılamıyordu. İade ettim. Şu an iadeyi bekliyorum. 200-250 TL bandından mouse pad önerir misiniz?
Flick atarken sıkıntı yaşıyorum. 90x40 ve 70x30 düşünüyorum. Masa üzerinde hiçbir sıkıntı yok.Ölçü olarak ne düşünüyorsun? Bu arada fareyle ilgili bir sıkıntı olmadığından eminsin değil mi? Flick atarken falan ani hareketlerde mi sorun yaşıyordun? Çünkü kumaş yüzeylerin çoğu aynıdır.
Evet. Başka bir ofis faresinde de denedim sonuç aynı flickleri algılamıyor.Fare başka bir zeminde ani hareketli algılıyor mu?
Flick atarken sıkıntı yaşıyorum. 90x40 ve 70x30 düşünüyorum. Masa üzerinde hiçbir sıkıntı yok.
Evet. Başka bir ofis faresinde de denedim sonuç aynı flickleri algılamıyor.
Problem farenin sensöründe. Daha iyi bir sensöre sahip farede ani flickleri algılar.
PWM 3327 var. Ben iyi diye biliyorum ama.
Şimdi ben bu fareyle sürekli masa da mı kullanmak zorundayım? Mouse pad önerisi lazım.Kötü değil ama iyi de değil vasatın üstü diyebiliriz. Aynı sorun eski faremde de vardı, SteelSeries Prime aldım her hareketimi rahatça algılıyor.
Yani dibin biraz üstü diyebiliriz:PWM 3327 var. Ben iyi diye biliyorum ama.
PAW 3327 | Optical | 6200 DPI | 220 IPS | 30g |
Şimdi ben bu fareyle sürekli masa da mı kullanmak zorundayım? Mouse pad önerisi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.