250TL mi? Zula gibi bir oyun yanlış bilmiyorsam (hiç oynamadım) en az 2 GB RAM ile 60FPS oynarsınız. Rahat oynamak için 8 GB RAM bile artık az. 250TL zor gibi duruyor.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Direkt kasa olarak almak istersen de şu da oynatır zulayı:
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Elden mi alacaksınız? Sahibindende derken? Gülenlere bakmayın ha 250 olmaz 50-100 fazlası olur ama Zula oynayacak sistem yapılır. Millet alışmış bir tane en ucuz bilgisayar setup ı var herkes ezberlemiş onu atıp duruyor. Önemli olan kısıtla parayla iş yapmak.
Aynen öyle bak yani ya ben istesem 5000 ve 7000 arası.
Toplarım da ya ben Zula oynayacagım ya bir de ekran kartları çok pahalı ya.
50 TL olan ekran kartı 250 TL olmuş örneğin onun için bende deim ya şöyle 350 400 hadi 500 ya ben internette görüyorum adam topluyorya ya hazırda bulabiliyorsun, bunlar bilmeyip dalga geçiyorlar.
Anlayışın için teşekkürler.