250 TL'ye ekran kartı önerisi

Y

Yılmaz ÇABUK

Ziyaretçi
Ekran kartı almayı düşünmüyorum. Çünkü kesin alacam Recep Baltaş'tan acil öneri bekliyorum. Kullanacağım Alanlar:
Her türlü alan ve Crysis 3 vb. yeni çıkmış oyunlar. Yani her türlü oyunu oynayayım, bütçe: 0-250 TL
Ayrıca Recep Baltaş bilgisayardan iyi anlarım her türlü karşılaştırmanın teknik ayrıntısını anlayabilirim... Senin o muhteşem beyninden yararlanmak istedim.

Ekran kartı önerisi için Recep Baltaş'a gerek yok. Biz de biliyoruz öneri yapmayı.

250 TL bütçeyle Crysis 3 ve yeni oyunları en fazla medium ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum hatta medium da oynaman için diğer donanımlarının süper olması gerek

Yanlış anlamayın ben sadece öneri istedim. Yoksa benim ne haddime sizi küçümsemek

250 ₺'ye zor. En aşağı bütçenin 450 ₺ olması lazım, iyi bir ekran kartı alman için.

Sistem özelliklerini yazmalısın. Özellikle psu kaç watt ?

Birde çözünürlük kaç şuan kullandığın monitörün ?

Donanımım Şöyle:

i3-3.10 GHz İntel Duo İşlemci
ASUS P8H61 M-LX Anakart
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM HDD
230W PSU
1366x768 Samsung SyncMaster Monitör
Zaten bilgisayarda başka birşey yok

250 TL bütçeyle Crysis 3 ve yeni oyunları en fazla medium ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum hatta medium da oynaman için diğer donanımlarının süper olması gerek

Ya önerileri verin uygunsa bütçe büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…