OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #12 Silinen üye dedi: varsa aklında psu alalım ben zaten tek ürün için internet alışverişi yapmam Genişletmek için tıkla... Cooler Master Rs-500 Extreme Power Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar İşini görür diye düşünüyorum.
Silinen üye dedi: varsa aklında psu alalım ben zaten tek ürün için internet alışverişi yapmam Genişletmek için tıkla... Cooler Master Rs-500 Extreme Power Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar İşini görür diye düşünüyorum.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 8 Ağustos 2014 #13 OkanTds dedi: Cooler Master Rs-500 Extreme Power Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar İşini görür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim güzelde... Sen bana nerdeyse ekran kartı fiyatı verdin... Yok mu daha ucuz bir şey marka olmasa da olur maksat iş görsün
OkanTds dedi: Cooler Master Rs-500 Extreme Power Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar İşini görür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim güzelde... Sen bana nerdeyse ekran kartı fiyatı verdin... Yok mu daha ucuz bir şey marka olmasa da olur maksat iş görsün
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #14 Marka olmazsa kaçak falan çıkar komple kasayı yakarsın
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2014 #15 Cooler Master VS450 alabilirsin.