250 TL'ye GTX 580 alınır mı?

Nazmi Ökden

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
işsiz
Profil Kapağı
1525903830
İkinci el çok uygun fiyata GTX 580 buldum, sistemimde ekran kartı yok, alınır mı? Eski olduğunun farkındayım, 250 lira kadar fiyat söz konusu. VS550 PSU var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'ten 280 TRY gibi bir fiyata GTX 750 Ti almanı öneririm. Ben bu satıcıdan aldım ,7 gün içinde geldi çok memnunum.
Tahmini Teslimat Zamanı

Aynen ben de bu satıcıdan aldım. Bana da 12 günde geldi ben de memnunum şimdilik. Üstelik 60W kadar güç kullanıyor. Çok iyi bir kart ortalama bir sistem için. Fakat ben çift fanlı olanı aldım. Onun da linkini vereyim : Tahmini Teslimat Zamanı

GTX 580'de DirectX 12 desteği yok, güncel oyunlarda sıkıntı çıkarabilir.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Gtx 4xx serisinden itibaren Directx 12 desteği verecek nvidia. Bu arada saf performans olarak gtx 580 , gtx 750 ti den güçlüdür fakat çok yakar ve eski olduğu için kullanıma bağlı kartta muhakkak yıpranma olmuştur. Şunu da söyleyeyim büyük ihtimal kart 1.5 GB dir. Günümüz oyunları için açıkcası yeterli değil. 250 TL aslında kart için güzel bir fiyat. Kart birde referans tasarım ise almaya değmez. 250-300 bandında Saphire r7 265 2 gb 256 bit ekran kartı - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 555708822 bunu öneririm. Yukarıdaki mesajları atan arkadaşlarımızın da önerdiği kartı almak da mantıklı.

750 ti daha mantıklı galiba ama dolar uçuyor aliexpress dokunmasın r7 265 ve r7 370 falan 400 - 500 lira

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı