250 TL'ye Güç Kaynağı Önerisi

Hurdalarla uğraşma.
PSU 1 kez alınır.

Bulabiliyorsan şu markayı tercih etmelisin. Ecik pahalı olsa da hakkını vermektedir.

Ben güç kaynağına inanılmaz önem veren biriyim kabloları renkli renkli olan modellerden nefret ederim siyah severim ve bunlar genelde pahalı oluyor.

450 TL'lik PSU denedim ama HD 7950 almam gerekiyor bunu da yapmak istemiyorum.

Sen PSU'ları kablo renklerine göre değerlendiriyorsan diyecek sözüm yok.
Ben PSU'nun yapımında kullanılan MOSFET'ler dahil kondansatörlere kadar inceler ve değer veririm.

Ona bakarsak CX750 de alabilirim.

Kasa olarak pencereli kullanacağım için kablo renkleri fark yaratıyor bunu fark ettim.

Yoksa PSU sadece sisteme elektrik verecek başka bir mantığı yok benim için.

Neyse beyler öneri istemiştim sizden konu yavaş yavaş sapıtıyor önerileri bekliyorum.

mevsres kardeşim AeroCool'un Strike X'den kasalarına ve güç kaynaklarına bayılıyorum. O Power çok iyi bir seçim bence 80 Plus Silver ve modüler Ben olsam onu alırdım

Hurdalarla uğraşma.
PSU 1 kez alınır.

Bulabiliyorsan şu markayı tercih etmelisin. Ecik pahalı olsa da hakkını vermektedir.

Abi harbi sistemlerde kullanılıyor bu PSU. Bu tip modüler kablo ne oluyor slot farkı olmaksızın yuvarlak LED'li giriş kullanan? Hayranım ve hiç bir yerde göremedim. Ayrıca Akasa 80+'li değil milleti kandırmak için %80verimli yazmışlar sadece. Benim önerimde bu:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun...750csr3-750w-apfc-135-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…