Merhaba arkadaşlar. Bende 500W var ve Odyssey gibi yeni nesil güçlü oyunları oynarken çok ses çıkarıyor bilgisayar. Büyük olasılıkla güç kaynağı yetersiz. 700W güç kaynağı önerebilecek var mı uygun fiyata? Bütçem 250 ama biraz daha çıkabilirim.
Ben şunu buldum ama önerilerinizi bekliyorum yine.
GAMETECH GTP-700 700W 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Bu arada boyutlar aynı mı güç kaynaklarının? Kasam Thermaltake Versa II. Sığması için soruyorum.
O fiyata 700W güç kaynağı imkansız. Bulduğunuz marka ise Çin işi, kalitesiz. Muhtemelen 1 ay sonra sistemden yanık kokuları gelir. Boş yere sisteminizden olmaya gerek yok. Corsair VS Serisi VS650 650W 80PLUS PSU | ITOPYA bu PSU al derim.
En basit olarak CLEAResult Plug Load Solutions bu siteden ürünün 80+ sertifikasının olup olmadığını kontrol edebilirsin. Artık sertifika konusunda bile yalan söyleyen bir firmanın ürününü alıp almamak sana kalmış. Tekrardan söyliyim 300-400 TL vermeyip 250 TL'lik bir PSU yüzünden 4000-5000 TL'lik sistemden olmayın.
İtopya iyi indirimler yapıyor mu Black Friday gününde acaba? Bilginiz var mı? Önerdiğiniz PSU hoşuma gitti ve iyi bir marka sonuçta. 700 olmasa bile, 650 de iyidir.
İtopya iyi indirimler yapıyor mu Black Friday gününde acaba? Bilginiz var mı? Önerdiğiniz PSU hoşuma gitti ve iyi bir marka sonuçta. 700 olmasa bile, 650 de iyidir.