250 TL'ye Hyperx Cloud Stinger alınır mı?

Görkem S.

Kilopat
Daha fazla  
Sizce bu kulaklığı almalı mıyım? Aldıktan sonra pişman olur muyum?

Hayatımda hiç gaming kulaklık kullanmadım. Bu ilk olacak. Gidip deneme şansım maalesef yok.

Acaba kulağıma uymamazlık vs. yapar mı? Ya da başka kulaklıklara mı yönelmeliyim? Mesela
şunlar gibi:
En fazla 250 TL verebilirim. 300'ü zorlayabilirim. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Not: İtopya'nın kış indirimi ne kadar sürecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden fiyatı 300 TL üstüyken Corsair HS50 vs önerirdim ancak şu an 250 TL'ye düşmüşken başka kulaklık aramak yanlış olur. Direkt alabilirsin fiyatı çok iyi.

Hyperx' in kulaklıkları genelde konforlu olur. Üründen pişman olacağınızı sanmam pek. 1.5 yıldır cloud 2 kullanıcısıyım pişman etmedi beni.
Peki kulaklığı 3-4 saat takma sonucu (arada çıkarmak kaydıyla) rahatsız eder mi?

Önceden fiyatı 300 TL üstüyken Corsair HS50 vs önerirdim ancak şu an 250 TL'ye düşmüşken başka kulaklık aramak yanlış olur. Direkt alabilirsin fiyatı çok iyi.
Bu fiyat düşüşü ne zamana kadar sürecek bir bilginiz var mı?

Peki kulaklığı 3-4 saat takma sonucu (arada çıkarmak kaydıyla) rahatsız eder mi?

kulaklığın kutusunda kadife kılıf da çıktı, normalde deri kılıf var onu çıkardım kadife olanı taktım beni hiç rahatsız etmiyor.
NOT: Deri kılıf ses geçirmez özellik sağlıyor, kadife kılıf ses geçirmez değil ama daha konfor veriyor.

Kampanya aslında bugün sabah saat 6 da bitiyordu. Ben gece 4 gibi satın aldım. Az önce baktım 24 saat daha uzamış. Belki de daha da uzar bilemiyorum
Bugün içinde sipariş versem indirimli olarak alabilirim değil mi? Ve indirim yarın bitiyor mu? Bu arada siz de mi kulaklığı aldınız?

Bugün içinde sipariş versem indirimli olarak alabilirim değil mi? Ve indirim yarın bitiyor mu? Bu arada siz de mi kulaklığı aldınız?
Şuan hala indirimli. Normal koşullar altında yarın sabah 6 da bitmesi gerekiyor ama daha öncede aynı şekilde bitmesi gerekirken uzamış. Ama tekrar uzatılır mı onu bilmiyorum. Ben de satın aldım. Kargoya verildiği gözüküyor

Şuan hala indirimli. Normal koşullar altında yarın sabah 6 da bitmesi gerekiyor ama daha öncede aynı şekilde bitmesi gerekirken uzamış. Ama tekrar uzatılır mı onu bilmiyorum. Ben de satın aldım. Kargoya verildiği gözüküyor

Ben de aldım ama kargoya verildiğine nereden bakacağız yardımcı olursan çok sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı