TMS Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 444 Çözümler 2 1 Ocak 2019 #11 fab_famousy dedi: Ben de aldım ama kargoya verildiğine nereden bakacağız yardımcı olursan çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Mail adresinize geliyor.
fab_famousy dedi: Ben de aldım ama kargoya verildiğine nereden bakacağız yardımcı olursan çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Mail adresinize geliyor.
F fab_famousy Decapat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4 1 Ocak 2019 #12 TMS dedi: Mail adresinize geliyor. Genişletmek için tıkla... Mailde sipariş no yazıyor bi de teslimat fatura bilgileri falan
TMS dedi: Mail adresinize geliyor. Genişletmek için tıkla... Mailde sipariş no yazıyor bi de teslimat fatura bilgileri falan
TMS Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 444 Çözümler 2 1 Ocak 2019 #13 fab_famousy dedi: Mailde sipariş no yazıyor bi de teslimat fatura bilgileri falan Genişletmek için tıkla... İki aşamadan oluşuyor mail. Birinci de dedikleriniz ikinci kısımda ise kargo takibi var
fab_famousy dedi: Mailde sipariş no yazıyor bi de teslimat fatura bilgileri falan Genişletmek için tıkla... İki aşamadan oluşuyor mail. Birinci de dedikleriniz ikinci kısımda ise kargo takibi var