250 TL'ye Klavye Önerisi

404353

Decapat
Makaleler
2
Merhaba, laptop bilgisayara klavye almayı düşünüyorum. Bütçe: 250 TL. Ne önerirsiniz?

KB866L bakabilirsiniz.

K120 öneririm. Alınıp marka basılan ürünleri önermiyorum.

GameNote KB866L üstüne logo basılan ürünlerden değil ama ışıksız isteniyorsa K120'de güzel.
Ben gamenote denedim bir ara da bana kalırsa gamepower'dan bir farkı yok. Masadan masaya geçirmediğim mouse'nin kullanırken ışığı gitti.

Hocam ben elim sıcak bir şeye değerken oynayamıyorum. Örneğin maçtayken laptop çok ısınıyor anında adam öldürememeye başlıyorum. Günün ilk maçında hep 30-40 vururum ikinci maçta en fazla 5-10 bunun nedeninin klavye kullanmamam olduğunu düşünüyorum sizce?

H
K120 öneririm. Alınıp marka basılan ürünleri önermiyorum.
Hocam göremedim internetten. Linkini atma şansınız var mı?

Ben gamenote denedim bir ara da bana kalırsa gamepower'dan bir farkı yok. Masadan masaya geçirmediğim mouse'nin kullanırken ışığı gitti.
GameNote zaten F/P ürünler çıkarıyor. Pek bir şey beklenmemeli bu tür bütçelerde. Gamepower'dan iyidir

Eğer öyle bir sorun varsa önce fan ve termal macun bakımı yapıp laptopun altında soğutucu yoksa soğutucu çekmeniz daha sağlıklı olur. Tabi hemen atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…