250 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Hawagi

Hectopat
Arkadaşlar normalde RGB set dizmeyi düşünüyordum. Bazı arkadaşlarım 20-30 TL'lik klavyeye sırf RGB özelliği koyularak 70-80 TL'ye satılıyor dedi. Ben de kararsız kaldım. Bana iki seçenekli bir öneri yapabilir misiniz?
  1. RGB özelliği klavye ve mouseda olacak. Sağ el kullanımına uygun olacak
  2. Sağ el kullanımına uygun olacak. Kırmızı tuş rengi vs. olursa güzel olur (Kırmızı/Siyah tonlarının yoğun olduğu bir ortamdayım)

Mümkün olduğunca kaliteli olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç sağlığını düşünmüyor musun millet boşuna tek klavyeye 500 lira vermiyor ya.

Logitech G300S mouse alınabilir, kullandığım ve rahat bir kullanımı var.
Klavyem ise Logitech G103, mekanik değil, aydınlatması yok ama güzel kullanımı ve rahat tuş basımı var.

İtopya'da Cooler Master Mastermouse Pro L Mouse 150TL
Hepsiburada'da Steelseries Apex 100 Klavye 130TL

Ben bunu öneriyorum. Size kalmış. Mouse hem sağ hem sol el için ama sensörü Avago'nun 3360 sensörü olduğu için önerdim.

Trust GXT 166 2 yıldır kullandığım mouse, wow oynuyorum bununla yeterince iyi hiç bir sıkıntım olmadı 2 yıldır.
Trust 21726 GXT 164 SIKANDA MMO Oyuncu Mouse bunuda tavsiye edebilirim mouse olarak.

Aynı dönemde indirimden 125 TL ye Logitech g510 yakalamıştım. Çok sağlam bir klavye ses kartı da var. Ayrıca ekrandan oyun bilgilerini, müzik, saat tarih vb. kontrol edebilirsin.(wow da karakterimin statlarını veya cpu, gpu sıcaklık ve kullanım değerleri ile fps' yi takip ediyorum şahsen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…