erdem sümer Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 420 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #31 Kardeşim hiç önermem ama evkurda bak taksit ile al güzel bir şey başın ağrımasın
L Laptoppp Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2020 #32 kassandra13 dedi: O zaman 2. el android telefon bakacaksın kardeşim 250 peşin 150 taksitle 400'e falan bi telefon bulunabilir. Esnafı gez. Genişletmek için tıkla... Gezdim zaten hocam ama olmadı bunu bende akıl edebiliyorum teşekkür ederim erdem sümer dedi: Kardeşim hiç önermem ama evkurda bak taksit ile al güzel bir şey başın ağrımasın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir şekilde halletmeye çalışacagımçok sagolun
kassandra13 dedi: O zaman 2. el android telefon bakacaksın kardeşim 250 peşin 150 taksitle 400'e falan bi telefon bulunabilir. Esnafı gez. Genişletmek için tıkla... Gezdim zaten hocam ama olmadı bunu bende akıl edebiliyorum teşekkür ederim erdem sümer dedi: Kardeşim hiç önermem ama evkurda bak taksit ile al güzel bir şey başın ağrımasın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir şekilde halletmeye çalışacagımçok sagolun