5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 26 Mayıs 2024 #31 Bold Pilot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam biraz İngilizce'niz varsa bu videoyu izleyince anlarsınız. Orijinalini bulmak zor bu macunun. O yüzden önermedim. Sizin attığınızı bilmiyorum orijinaldir belki. MX-6 fazlasıyla yeterli 5500 için. Kendim de kullanıyorum aynı işlemci ile. @GKD Genişletmek için tıkla... Orijinalini bulmak için resmi distribütör kaynaklardan alacaksınız zaten. Milletimiz dolandırılmaya çok müsait.
Bold Pilot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam biraz İngilizce'niz varsa bu videoyu izleyince anlarsınız. Orijinalini bulmak zor bu macunun. O yüzden önermedim. Sizin attığınızı bilmiyorum orijinaldir belki. MX-6 fazlasıyla yeterli 5500 için. Kendim de kullanıyorum aynı işlemci ile. @GKD Genişletmek için tıkla... Orijinalini bulmak için resmi distribütör kaynaklardan alacaksınız zaten. Milletimiz dolandırılmaya çok müsait.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #32 Mesaj yazan herkese teşekkür ederim. MX 6 macun sipariş geçtim. Burdan yazmayı unutmuşum.
soniq Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 582 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #33 titan_tit dedi: Mesaj yazan herkese teşekkür ederim. MX 6 macun sipariş geçtim. Buradan yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam gelince sıcaklık testlerini atarsanız sevinirim.
titan_tit dedi: Mesaj yazan herkese teşekkür ederim. MX 6 macun sipariş geçtim. Buradan yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam gelince sıcaklık testlerini atarsanız sevinirim.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #34 soniq dedi: Hayırlı olsun hocam gelince sıcaklık testlerini atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Testleri atarım.
soniq dedi: Hayırlı olsun hocam gelince sıcaklık testlerini atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Testleri atarım.