Arkadaşlar, bilgisayarımda 1 TB harddisk var ve ben Windows 10'un çıkışıyla beraber Windows 10'u ve GTA 5'i SSD'ye kurmak istiyorum. SSD önerilerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 250 TL.
Ben uzun bir süre kullanacağım o yüzden tavsiye ettiğiniz ssd'nin beni idare etmesi gerekir bununla samsung veya kingston'un kaliteli ürünlerinden eksisi yoktur dimi bunun ?
Ben uzun bir süre kullanacağım o yüzden tavsiye ettiğiniz ssd'nin beni idare etmesi gerekir bununla samsung veya kingston'un kaliteli ürünlerinden eksisi yoktur dimi bunun ?
Ben 120 gb'lık versiyonununu kullanıyorum ve gayet memnunum. Samsung'un okuma yazma hızı daha iyidir ama bunun kapasitesi daha yüksek olduğu için daha çok götürür diye düşünüyorum. Karar sizin
Ben 120 gb Samsung 850 EVO kullanıyordum oldukça memnun kaldım fakat GTA 5 ve sistemi yükleyince geriye 5gb alan kaldığı için 250gb versiyonuna geçtim. 850 EVO oldukça başarılıdır, karar sizin.
Ben 120 gb Samsung 850 EVO kullanıyordum oldukça memnun kaldım fakat GTA 5 ve sistemi yükleyince geriye 5gb alan kaldığı için 250gb versiyonuna geçtim. 850 EVO oldukça başarılıdır, karar sizin.