250 TL'ye Steelseries Arctis Raw Alınır mı?

godlikE

Kilopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kardeşimin doğum günü 22 Haziran'da ve 2 gün içinde kulaklık almaya gideceğim. Anakartım Realtek ALC892 kullanıyor modeli ASRock B365m pro4. İki kulaklık düşündüm. Bi steelseries arctis raw 252 Tl'ye Adeks Store'da bir de. Corsair Hs50 QP'de 280 TL. 300 TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Bugün Adeks Store'a gittim. Arctis Raw ve Hs60ı denedim. Bildiğim kadarıyla Hs50 ile Hs60 arasında sadece 7.1 kartı var. Hs50 daha konforlu geldi. Emin olamadım almadan geri geldim. Yarın gidip alıcam. Bende arkadaşla aynı fikirdeyim. Sizce hangisini almalıyım.

HS50 derim. Ancak kesinlikle kafanızda deneyip bir kaç saat oyun oynarak alın. Kulaklığın tasarımı 2014'den kalma Snopy kulaklığım gibi. (Tasarım derken dış görünüşten bahsetmiyorum genel yapısının eski olduğunu kastediyorum.) Üst kısmı direk kafanıza değiyor, yan tarafındaki büyüklük ayarlama şeyi de aynı şekilde eskiden kalma. Ha bunun tam tersine ses kalitesi ve mikrofonu çok iyi. Ben o eski kulaklığımın yapısına benzer olduğu için HS60 ile Arctis 3 arasında Arctis 3'ü tercih ettim. Çünkü eski kulaklığım yapısı gereğiyle başımda 20 dakika durduramıyordum. HS60 ile HS50'nin farkı da içinden çıkan ses kartı, onun sayesinde 7.1 olarak kullanabiliyorsunuz.

HS50 derim. Ancak kesinlikle kafanızda deneyip bir kaç saat oyun oynarak alın. Kulaklığın tasarımı 2014'den kalma Snopy kulaklığım gibi. (Tasarım derken dış görünüşten bahsetmiyorum genel yapısının eski olduğunu kastediyorum.) Üst kısmı direk kafanıza değiyor, yan tarafındaki büyüklük ayarlama şeyi de aynı şekilde eskiden kalma. Ha bunun tam tersine ses kalitesi ve mikrofonu çok iyi. Ben o eski kulaklığımın yapısına benzer olduğu için HS60 ile Arctis 3 arasında Arctis 3'ü tercih ettim. Çünkü eski kulaklığım yapısı gereğiyle başımda 20 dakika durduramıyordum. HS60 ile HS50'nin farkı da içinden çıkan ses kartı, onun sayesinde 7.1 olarak kullanabiliyorsunuz.
HS50 düşünüyorum da hocam, HS60'a göre çok kaybım olmaz di mi? Oyunlarda sıkıntı çıkarmasın yeterli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı