250 TL'ye Xbox One aldım

AlperenOzerHD

Centipat
Sizi fazla meraklandırmadan hemen konuya giriyim. 3 hafta önce Letgo'dan 70 TL'ye PSP almıştım. Daha sonra Letgo'dan 350 TL'ye Xbox 360 gördüm ve PSP + 100 TL para teklif ettim. Kabul etti. Amacım alıp 600 TL'ye satmaktı. Aldım satışa koydum. Xbox One piyasasını araştırırken de 850 TL'ye Xbox One görüp Xbox 360 + 70 TL + Bloody B2100 klavyemi teklif ettim. Kabul etti ve ürünü denedim bugün, çalışıyor. 2 sorun var biri kasa da bir çizgi var, ıslak mendille sildim, çıkmadı. Bir de kolda sağ üst tuş sert basınca çalışıyor (R1). Yardımlarınızı bekliyorum.

IMG-20191016-WA0023.jpeg

IMG-20191016-WA0007.jpeg

15712453267511630975399.jpg

Yeni bir xbox kolu almaktan başka çaren yok gibi. Çizik için bir şey yapamam. Konsolu yan tutup üstüne kitap, oyun kutusu gibi bir şey koyarak kapatabilirsin.

Öncellikle Hayırlı Olsun. Bu Konu sabır ve iyi bir araştırma ile ürünlerin bazen ucuza gelebileceğinin bir örneği. Xbox kolu tamir eden bir esnafa götürürseniz R1 tuşundaki sorunu yeni bir kol almadan ucuza çözebilirsiniz.

İyi denk getirmişsin açıkçası
Teşekkür ederim hocam. Valla mağazadaki oyun fiyatlarını gördüm kafayı yedim. İyi denk geldi vallaha.
Öncellikle Hayırlı Olsun. Bu Konu sabır ve iyi bir araştırma ile ürünlerin bazen ucuza gelebileceğinin bir örneği. Xbox kolu tamir eden bir esnafa götürürseniz R1 tuşundaki sorunu yeni bir kol almadan ucuza çözebilirsiniz.
Önerin için teşekkürler hocam.

Baya ucuza almışsın hayırlı olsun. Yeni kol alarak ek takviye yapabilirsin. Gamepass sistemi ile oyunları uygun bir şekilde oynarsın artık. :)

benimde aklımda bu aralar alsam mı almasam mı diye kararsızım. :)

Baya ucuza almışsın hayırlı olsun. Yeni kol alarak ek takviye yapabilirsin. Gamepass sistemi ile oyunları uygun bir şekilde oynarsın artık. :)

benimde aklımda bu aralar alsam mı almasam mı diye kararsızım. :)
Kol fiyatları 300 tl. Sanırım 2. El kovalıyacağım. Açıkçası ben PS4 ü daha çok seviyorum. Gamepass aldım 5 tl ye zaten fakat konsolun hafızası doldu bile. Alıcaksanız 1 TB yada 500 GB + 500 GB harici hardisk alın.
Hayırlı olsun. Fiyat çok iyi güle güle kullanın. O fiyatta çizik önemsenmez bence. Mümkünse çiziğin bir fotoğrafını atabilir misiniz (yan pozisyonda)?
Hocam oraya kaplama yapmaya karar verdim. Nasıl olsa düz bi alan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı