250 Watt PSU GT 1030 için yeter mi?

RedOx

Kilopat
Merhaba, geçen günlerde yeni bir PC aldım. İçine kendim ekran kartını kendim koymaya karar verdim ancak güç kaynağı yeterli mi bilmiyorum, GT 1030 için 250W güç kaynağı yeterli midir?
Önceki açılmış konulara bi' göz gezdirdim ancak yeteceğini söyleyenler de olmuş. Yani şu anda bir de içine yeni PSU almak istemiyorum. Önceki konularda yeni ise gücü yetebilir denmişti yinede bir daha sormak istedim.
  • Intel Core i3 7100 3.9GHz
  • DDR4 4GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kusura bakmayın. PC donanımlarından fazla anlamıyorum ve PC'min özelliklerinde de sitesinde de göremedim. 250W olduğunu biliyorum nası öğrenebilirim?

Yardımınız için sağolun şu an biraz meşgulum o yüzden merak eden arkadaşlar da varsa konu kapanmassa yarın veya pazar günü bilgi vereceğim arkadaşlar :)

Arkadaşlar, 2018'e girmişken yazayım dedim :) 250W PSU ile Gt 1030'u kullanmaya başladım ve herhangi bir sıkıntı yok. Tabi herkesin PSU'su aynı olmuyor ancak bende 250W ile bir sıkıntı olmadı. Umarım hepiniz kullanabilirsiniz. Hepinize de mutlu yıllar dilerim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı