FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.711 Makaleler 21 Çözümler 99 5 Ağustos 2023 #11 muhammetsc dedi: Sitede öyle yazıyordu bende 30W olduğunu biliyorum. Tafsiye edilen sistem gücünü yazdım. Genişletmek için tıkla... 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum.
muhammetsc dedi: Sitede öyle yazıyordu bende 30W olduğunu biliyorum. Tafsiye edilen sistem gücünü yazdım. Genişletmek için tıkla... 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum.
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 5 Ağustos 2023 #12 FalconPolat dedi: 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hadron'da işe yararmı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum.
FalconPolat dedi: 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hadron'da işe yararmı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.711 Makaleler 21 Çözümler 99 5 Ağustos 2023 #13 muhammetsc dedi: Hadron'da işe yarar mı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... 30 senelik bir şey değilse çalışır herhalde.
muhammetsc dedi: Hadron'da işe yarar mı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... 30 senelik bir şey değilse çalışır herhalde.