F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 5 Ağustos 2023 #11 muhammetsc dedi: Sitede öyle yazıyordu bende 30W olduğunu biliyorum. Tafsiye edilen sistem gücünü yazdım. Genişletmek için tıkla... 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum.
muhammetsc dedi: Sitede öyle yazıyordu bende 30W olduğunu biliyorum. Tafsiye edilen sistem gücünü yazdım. Genişletmek için tıkla... 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum.
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 5 Ağustos 2023 #12 FalconPolat dedi: 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hadron'da işe yararmı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum.
FalconPolat dedi: 2-3 HDD kadar güç çeker aşağı yukarı yani çalıştıramayacak bir PSU olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hadron'da işe yararmı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 5 Ağustos 2023 #13 muhammetsc dedi: Hadron'da işe yarar mı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... 30 senelik bir şey değilse çalışır herhalde.
muhammetsc dedi: Hadron'da işe yarar mı acaba? Evde var ama pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... 30 senelik bir şey değilse çalışır herhalde.