PawstrL Hectopat Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 336 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2014 #11 Silinen üye dedi: 4 gb RAM ? Genişletmek için tıkla... Şu anda 4gb ram her oyuna yetecek düzeyde. İlerde bir 4gb ram daha eklerse sorun olmaz ayrıca rami arttıracam diye ekran kartınımı düşürecek.
Silinen üye dedi: 4 gb RAM ? Genişletmek için tıkla... Şu anda 4gb ram her oyuna yetecek düzeyde. İlerde bir 4gb ram daha eklerse sorun olmaz ayrıca rami arttıracam diye ekran kartınımı düşürecek.
alp bağcı Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2014 #12 Oyunların minimum sistem gereksinimlerindeki ramlere dikkat etmeyin. Saints Row 4'ü 2 Gb ram ile oynayan arkadaşlarım var. 4gb ram gayet yeterli ama 2500tl bütçeye neden 4gb diye sorarlar adama.
Oyunların minimum sistem gereksinimlerindeki ramlere dikkat etmeyin. Saints Row 4'ü 2 Gb ram ile oynayan arkadaşlarım var. 4gb ram gayet yeterli ama 2500tl bütçeye neden 4gb diye sorarlar adama.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 30 Ekim 2014 #13 2700 TL tuttu istersen buna bakabilirsin. Dosya Ekleri 333.png 49,1 KB · Görüntüleme: 274
T TheMaho Ziyaretçi 30 Ekim 2014 #14 PawstrL dedi: Şu anda 4gb ram her oyuna yetecek düzeyde. İlerde bir 4gb ram daha eklerse sorun olmaz ayrıca rami arttıracam diye ekran kartınımı düşürecek. Genişletmek için tıkla... Emin misin ? COD Ghost'a yetecek mi sence ? Şimdiki oyunlara yeter dediğine göre ? Buda şimdiki oyun işte.
PawstrL dedi: Şu anda 4gb ram her oyuna yetecek düzeyde. İlerde bir 4gb ram daha eklerse sorun olmaz ayrıca rami arttıracam diye ekran kartınımı düşürecek. Genişletmek için tıkla... Emin misin ? COD Ghost'a yetecek mi sence ? Şimdiki oyunlara yeter dediğine göre ? Buda şimdiki oyun işte.
PawstrL Hectopat Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 336 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2014 #15 Silinen üye dedi: Emin misin ? COD Ghost'a yetecek mi sence ? Şimdiki oyunlara yeter dediğine göre ? Buda şimdiki oyun işte. Genişletmek için tıkla... Elbette yetecektir çok özür dilerim ama ağzımı bozdurma bana biraz araştır sonra gel.
Silinen üye dedi: Emin misin ? COD Ghost'a yetecek mi sence ? Şimdiki oyunlara yeter dediğine göre ? Buda şimdiki oyun işte. Genişletmek için tıkla... Elbette yetecektir çok özür dilerim ama ağzımı bozdurma bana biraz araştır sonra gel.
T TheMaho Ziyaretçi 30 Ekim 2014 #16 PawstrL dedi: Elbette yetecektir çok özür dilerim ama ağzımı bozdurma bana biraz araştır sonra gel. Genişletmek için tıkla... Neresi yetecek onun ? 6 gb RAM istiyor ? Adamın asabını bozma bak.
PawstrL dedi: Elbette yetecektir çok özür dilerim ama ağzımı bozdurma bana biraz araştır sonra gel. Genişletmek için tıkla... Neresi yetecek onun ? 6 gb RAM istiyor ? Adamın asabını bozma bak.
İbrahim Halil Önderoğlu Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2014 #17 Silinen üye dedi: Z97 Chipset , i3 4150 ve GTX770 ? Kesinlikle darboğaz yapacaktır. Genişletmek için tıkla... 3258 ile gtx 770 kullandım ben hiç bir sorun olmadı.
Silinen üye dedi: Z97 Chipset , i3 4150 ve GTX770 ? Kesinlikle darboğaz yapacaktır. Genişletmek için tıkla... 3258 ile gtx 770 kullandım ben hiç bir sorun olmadı.