2500-2700 TL Grafik tasarım ve oyun bilgisayarı

Kemal Şengüler

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2013
Mesajlar
57
Merhaba arkadaşlar ben Kemal,

Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var ki şu anlık bütcem 2500-2700 arası. Ben bu bilgisayrı bir iki hafta içinde toplamak istiyorum
ve ayrıyetten iki sene sonra felan parça değişimi yapmak istiyorum yani sürekkli sistemi güncel tutucam bunun için ana kartın saglam bir şey olması gerekiyor.

Ve klavye +fare+monitör vs.. bütün yan bileşenlere sahibim paaryı sadece kasa için harcayalım .
Bu arada oyun da oynayacağım için ekrankartıda iyi olsun istiyorum full hd de ultra ayarda battelfleld 4 oynamak güzel olur yani :)


Buarada arkadaşlar ben artık tam performans isityorum bilgisayı açınca tak diye açılacak 1 gb lık dosyı ordan oraya atarken saniye sürmicek bir şey.

ve bir grafiker olduğumuda unutmayın render süreside gayet önemli. şimdilik söykliceklerim bukadar.

Şimdiden teşşkkürler.
 
SSD istediğini anladım ekran kartından fedakarlık etmek zorunda kaldım. :) Grafik tasarım deyincede İntel önermeye karar verdim.

Yok SSD olmasın deseydin ekran kartı ve kasayı yükseltmeye çalışacaktım.
Toplam (KDV Dahil):​
3.679,90 TL
*2.759,93 TL
 
O.c yapacaksan i5 in 'k' lı modelini al. Almayacaksan hiç bir anlamı yok. Ayrıca o.c yapacaksan işlemci fanı da almalısın diye düşünüyorum.

Stok fan sıkıntı çıkarır.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı