2500-3000 sistem Toplama

Juelz.IX

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, bana Vatan Bilgisayar'dan 2500-3000 TL aralığında monitörlü bir sistem toplayabilir misiniz? Sistemi oyunlarda kullanacağım.

Selamlar, bana Vatan Bilgisayar'dan 2500-3000 TL aralığında monitörlü bir sistem toplayabilir misiniz? Sistemi oyunlarda kullanacağım.

Ancak bu kadar oluyor kardeşim, doların düşmesini bekle.

Son düzenleyen: Moderatör:
yh56 güzel sistem toplamış, ama şahsen doların düşeceğini sanmıyorum. Eğer bütçen varsa elini çabuk tutup al, 100-200 lira için değmez bence.

100-200 TL için beklemek gereksiz bencede. Peki dostum bu sistem ne kadar yeterli bir sistem yani performans açısından?

100-200 TL için beklemek gereksiz bencede. Peki dostum bu sistem ne kadar yeterli bir sistem yani performans açısından
Bu sistem her oyunu kaldırabilecek bir sistem. GTA 5'de en az 60 FPS rahat oynatır. Diğer oyunlarıda high very high ayarlarda oynarsın. Hem de çok rahat piyasadaki birçok oyunu kaldırabilecek bir kapasitede.

Bu sisteme 450 w güç kaynağı mı alınır? İşini garantiye alıp 600 w almalısın.

Nvidia'nın kendi sitesinde önerdiği güç kaynağı minimum 400W. Ve bu sisteme 450W yeterde artar. Senin önerdiğin 600W olan güç kaynağının +80 sertifikası bile yok. Yani elektrik kesintisinde bile sisteme zarar verebilir.

Senin o sölediğin 450 w güç kaynağı tam 450 w vermiyor, 390 w veriyor. Anladın mı?

Güç kaynağının kaç W verdiğini gidip ölçmedim fakat Corsair kalitesini biliyorum. Ve şunu söylemek istiyorum. Aşağıdaki paylaştığım görsel bu kasanın yük altında harcayacağı miktarı vermekte. Buradaki değer 270 W. Siz bu sisteme 600 W öneriyorsunuz. Nvidia bile 400 W öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…