Önceki ve şu anki PC'mde High Power kullandım hiç sıkıntı yaşamadım, bende de Performance GD 650W modeli var ve işini yerine getiriyor, elektrik kesilmeleri sonrası problem olmadı hiç, fanı da sessiz. Marka zaten PSU üreticisi, bu model de B tier bir PSU diye hatırlıyorum, alınabilir bence.
XPG CORE REACTOR, %100 Japon malı kapasitörlerle donatılmış, modüler bir 80 Plus Gold güç kaynağı ünitesidir. Hat Seviyesinde Denetim (LLC) rezonant topoloji ile birleştirildiğinde enerji açısından…
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.899,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power kaliteli bir markadır, patlama vs yapma durumu söz konusu olamaz. Ha modelde sorun vardır, değişmini yaparlar ama mimlenmiş bir "patlama" durumu yok.
XPG Core Reactor sağlam psudur, alabilirsin. Attığın High Power'dan daha iyi.
High Power kaliteli bir markadır, patlama vs yapma durumu söz konusu olamaz. Ha modelde sorun vardır, değişmini yaparlar ama mimlenmiş bir "patlama" durumu yok.
XPG Core Reactor sağlam psudur, alabilirsin. Attığın High Power'dan daha iyi.