2500-3000 TL Arası Oyun Bilgisayarı Toplama

En merak ettiğim şeylerden biri performans için işlemci ne kadar önemlidir.

• Oy verenlerin toplamı
    30

1.si SENİN beyninde 1tB Hard disk var her halde 2 3 yaşını nasıl hatırlıyon sen
2.si format atmak her insan ögrendikden sonra yapar ama benim gibi 7 yaşında 1 kere izleyip 1.denemde format atan birisi varsa bana söyle Sırf Formatla olasan haklısın ama formatla digil bozuk parçaları yapabiliyorum ekran kartı hardisk ram yuvası gibi ha bunların yenisini takıp yapmıyorum kendim yapıyorum Kardeşim
3 cüsü Kardeş şimdi sen bu konudan çık git Recep Baltaş ve ali güngöre sor intel core i5 mi yoksa intel core i3 mü daha iyi
4 cüsü sıralamaya gelince AMD ve Intel'in en iyi 10 işlemcisi! gir bak senin çok övdügün i3 kaçıncı sırada
5. benden büyük ve tecrübeli olabilrisin ama bu benden daha zeki oldugunu kanıtlamaz Sı
6. ileride ne olup ne olunmayacagını sadece ben karar verebilirim insanların ne iş yapacagına saygı duymalısın Elkektronik bölümünü okuyorum ayrıca kursunuda aldım
7. Şu an Intel Core i3 4370 vs Intel Core i5 2400S Karşılaştırma buna bak istedigin i3 le karşılaştıra bilirsin
SONUÇ SENİN DEDİGİN İ3 kardeşim eski sitemlerde 1300tl sistemlerde kaldı bak bakalım şimdi internet cafelerde bile i5 var technopat en iyi sistem düzmede bile i5 ve i kullandı bunlarda biride phonix ribirth ve MSI nıhtblade 2 dir
i3 mü dedin alıp almaması bütçeye göre kullanıcıya belirlidir bizim kardeş 2300 tl 3000 tl arası bir sitem istiyo buna uygun en iyi i5 tir
Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mart 2016 - Technopat buraya bak i3 mü daha çok kullanılmı i5 mi

Kusura bakmayın gençler gabala dizdim ama amdfx6300 ilk 10 işlemci arasında amd fx 4.70ghz den sonra

Yıl olmuş 2016 hala fx 6300 sistem öneren var mı ya ? Adam 3000 tllik sistem diyo bu adam çıkmış fx 6300 ü savunuyo. Artık fx önerilmez. Illa amd alıncaksa zen beklenmeli. Şu saatten sonra bu bütçe ile en iyisi skylake sistem toplanmalı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim belirtiğim gibi. Hızlı yaptım. İşim vardı. Ama biraz daha düzenlenirse önerilen bilgisayarlardan 10 kat daha iyi olur.Birde anakarta ayarlardan en az 2400 mHz alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…