2500-3000 TL arası sistem toplama

ICihanBEYI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi hazır PC'lerden vazgeçecem gibi ve toplama PC yapacağım veya alacağım. Bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
2500₺'lik sistem tavsiyem:

3000₺'lik sistem tavsiyem:

1330'a inno3d GTX 1060 6 GB, 570 TL'ye kutusuz R3 1300X, Dark Shadow Gamepower 500w 80+ PSU, WD 1 TB 160 TL'ye n11'de var. Teknobiyotik'te 2x4 2666 MHz bellek 475 TL, MSI B350 anakartla iyi olur.

@ICihanBEYI Hocam ben bu sistemi size Sinerji isimli mağazanın sihirbazından topladım.

Siz de Google'a "Sinerji Sihirbaz" yazarak ulaşabilirsiniz.

Sihirbaza girdikten sonra bilgisayar parçalarını benim size önerdiğim şekilde seçin.

Ek olarak aşağıda "Montaj&Test" diye bir bölüm var. Orayı da eklerseniz sistem size toplanmış ve test edilmiş bir şekilde geliyor.

1330'a inno3d GTX 1060 6 GB, 570 TL'ye kutusuz R3 1300X, Dark Shadow Gamepower 500w 80+ PSU, WD 1 TB 160 TL'ye n11'de var. Teknobiyotik'te 2x4 2666 MHz bellek 475 TL, MSI B350 anakartla iyi olur.
Yorum için sağolun hocam.

Tamam hocam önerinizi dikkate alacam öyle yapacam artık sağolun yardımlarınız için.

@Neko hocam sizin tavsiyeniz güzel ama biraz sıkıştım gibi internette gezerken böyle bir sistem buldum, toplama hazır bu konularda da pek iyi de değilimdir. Acaba alttaki sistem nasıldır?
Günlük sosyal sitelerde takılmaca ve birazda oyunlara takılma gibi (Knight, MT2, LOL, GTAV, PES17-18 vs..)

Kesinlikle alınmaz. Eski bir sistem.

Size topladığım sistem ile aynı fiyatta. Benim sistemi alınız.

Anladım tamam.
Çok sa ğolun bilgilendirmeleriniz için, iyi günler ve geceler.

@Neko Hocam merhaba, bugünlerde biraz daha araştırma yaptım işlemciyi Ryze 5 yapmayı karar verdim, 5 takarsak sistem nasıl olur acaba?

Elinize sağlık sağ olun, benim aradığım sistem oyunlarda FPS iyi ve üstünde olması ve akıcı şekilde PC'yi yönetmemdir. Almışken de iyisini alayım çıkıyım diyorum. 3000 lira limitin var demiştim eğer biraz daha sıkarsam daha iyisi de olur. 3500 liraya kadar yani yorumlarınızı bekliyorum PC toplama işlerinde de iyi değilimdir bu konularda yardımcı olursanız sevinirim

@Neko hocam bakacak mısınız ? 1 haftadır mesaj atamıyordum bana tavsiye ettiğiniz sistem'e Ryzen 5 eklersek nasıl sonuç olur ? Şu sistemi toplayımda rahatlayım ve sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…