2500-3000 TL ekran kartı önerisi

bende sapphire rx 5600 xt düşünüyorum fiyattan dolayı aslında oynadığım oyunlar cs go ve pubg. Forumlarda okuduğum kadarıyla yazılımsal arızaları bazen oluyormuş belki de şans meselesi arkadaşın dediği gibi,bu sebepten dolayı 2060 yöneleceğim sanırım.

Eğer PC topluyorsan ekran kartını AMD alırken iade alan bir yerden al. Driver sorunu yaşarsan iade edip yeniden alırsın. Bazı kartlarda yazılım sorunu olutken bazılarında olmuyor.

Asla Sapphire önermem almayın Sapphire. Dediğin gibi RTX 2060'a yönel.

DLSS 2.0'ı kastettim yanlış anlaşılmasın. Ris de iyi ama o DLSS'in rakibi. DLSS 2.0 çok daha gelişmiş durumda. Ris 2.0 gibi bir şey gelirse yaklaşabilir performansları.

Asla Sapphire önermem almayın Sapphire.

Sapphire gayet iyidir. MSI Evoke'da sıkıntı çıksrınca bir şey olmuyor, ASUS TUF'da sorun çıkarınca bir şey olmuyor, Sapphire'de AMD'den kaynaklı Driver hatası olunca Sapphire sorunlu oluyor.
DLSS 2.0'ı kastettim yanlış anlaşılmasın. Ris de iyi ama o DLSS'in rakibi. DLSS 2.0 çok daha gelişmiş durumda. Ris 2.0 gibi bir şey gelirse yaklaşabilir performansları.

DLSS 2.0 iyi. Ama çok az oyunda var sorun o. Ris ise her oyunda kullanılabiliyor.

üstad gerçekten sağol yorumların için,oynadığım oyunlar cs go ve pubg. rx 5600 xt istiyorum fiyattan dolayı aslında fakat forumda gördüğüm kadarıyla hala biraz problemleri devam ediyormuş sanırım. o yüzden 2060 a geçeceğim galiba,senin tavsiye ettiğin model gigabyte mı,inno3dmi,yoksa asus tuf gaming mi ?

2060 alacaksan bu 3 model arasından INNO3D al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…