2500-3000 TL F/P bilgisayar koltuğu önerisi

Bütçe
2500 - 3000

Wplayer

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
483
Çözümler
4
Öncelikle merhaba arkadaşlar. İnternette araştırma yaptım fakat bu kategoride güncel fiyatlandırmalara göre bir tavsiye bulamadım. Önceki atılanları incelediğimde 3-4 katı fiyatlara çıkmış maalesef. F/P bandında bilgisayar çalışma koltuğu arıyorum. Bu bütçe ile oyuncu koltuğu alınamadığının farkındayım. İnternette birkaç model buldum fakat nasıl olurlar bilemiyorum.


Ek olarak Türkist, Rebelx gibi markalar gördüm oyuncu koltuğu gibi olanlardan fakat pek güven veremedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam almayı dusunuyorum acaba memnun musunuz koltukta yırtılma vs. oldu mu uzun sure oturunca ağrı oluyor mu?

Hcam ben ilk kurulduklarında almıştım tecrübelerimi anlatayım benim aldığım zaman kumaş modeli yoktu deri modelini almıştım PTT Kargo ile gelmişti ama kesinlikle çıkarmadılar asandör olduğu için çarşıya kadar gidip kendimiz aldık. Koltuğa gelecek olursam yırtılma evet var fakat ben mi yırtıldım kendi mi yırtıldı ondan emin değilim. İlk başta ürünün oturma kısmı soyuk gelmişti ama telefon açınca yenisini hemen gönderdiler. Ayrıca size tavsiyem 180 derece yatıyor diye fazla zorlamayın sonuçta 3-4 bin liralık bir koltuk benim yatmasını sağlayan yer bozuldu Ayrıca bel yastığı eksikti. Ama koltuk rahat hakkını yiyemem biraz daha bütçe ayırıp daha iyileri alınmıyorsa kesinlikle tercih olabilir.
 
Hcam ben ilk kurulduklarında almıştım tecrübelerimi anlatayım benim aldığım zaman kumaş modeli yoktu deri modelini almıştım PTT Kargo ile gelmişti ama kesinlikle çıkarmadılar asandör olduğu için çarşıya kadar gidip kendimiz aldık. Koltuğa gelecek olursam yırtılma evet var fakat ben mi yırtıldım kendi mi yırtıldı ondan emin değilim. İlk başta ürünün oturma kısmı soyuk gelmişti ama telefon açınca yenisini hemen gönderdiler. Ayrıca size tavsiyem 180 derece yatıyor diye fazla zorlamayın sonuçta 3-4 bin liralık bir koltuk benim yatmasını sağlayan yer bozuldu ayrıca bel yastığı eksikti. Ama koltuk rahat hakkını yiyemem biraz daha bütçe ayırıp daha iyileri alınmıyorsa kesinlikle tercih olabilir.

Anladım hocam uzun sureli kullanımda ağrı oluyor mu?
 
Anladım hocam uzun sureli kullanımda ağrı oluyor mu?

Dediğim gibi bana bel yastığı göndermemişlerdi ama harici bir bel yastığı takdığımda çok rahat olduğunu söyleyebilirim koltuk gelince kurulumunu yapın yastıklarına bakın yastıkları beğenirseniz harici yastık almanıza gerek yok yani ağrı yok diyebiliriz (Ortalama 4.5-5 saat kullanıyorum daha uzununu bilmemem biraz size de bağlı o.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı