2500-3000 TL i5 Sistem Önerisi

Hiç düşünmedin mi gerçekten, 4G 960'a 900 Lira vereceğine, gitsin adam RX470 4G alsın mis gibi yepyeni ve güçlü ekran kartını kullansın diye?
Abicim amd sistemde toplarız sorun değil. Ama amd sistem iyi bi sistem değil. Sürekliliği olmayacaktır. Bi süre sonra sıkıntılar baş gösterir. Ama nvidia da bu sıkıntıyı yaşamaz. 4 yıl rahatlıkla kullanabilir.

Ama arkadaş isterse amd sistemde bakabilirim.

Şimdilik ekran kartım o kadar iyi olmasa da olur. Önceliğim orta/iyi bir işlemci ve anakart. Yukarıda önerilen sistemden ram'i biraz düşürürsem fiyat düşüyor. Kasa konusunda +80 sertifikası olan bir güç kaynağı almam gerektiği yönünde çok öneri aldım, açıkçası sebebini bilmiyorum Bir de bu sitede sepete ekle dediğim an hata veriyor, aksilikler hep beni buluyor sanırım

Bi arkadaş için toplamıştım bi ssd ekle bide hdd yi 1 tb yap anakarti msi mortar arctic yap bide son olarak istersen rami 16 yap uzay gemisi olur...

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-10-10-13-23-55.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 88
Dostum anakartı şiddetle tavsiye ederim msi bazooka alman yerine bu anakart seni daha mutlu edecektir.
Gigabyte'nın ses yongası REALTEK ALC 892. MSI'ın kullandığı ses yongası 887 bi tık üstü yani.
Giga anakartın soket pinleri altın kaplama. hala neden bazooka öneriliyor anlamışta değilim iyi günlerde kullan.

Dosya Ekleri

• ürün.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 207
Yanlış anlama ben Intel ve Nvidia taraftarıyım ama RX470, 960'dan iyi.

teşekkür ederim bilgilendirme için, bilmiyordum şu an öğrendim. Gaming sistemlerde MSI anakartla kuruyor sistemi herkes, bende madem insanlar bu kadar kullanıyor kaliteli ve iyi diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…