2500-3000 TL Intel sistem toplama

karagoza

Decapat
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
8
Halihazırda kullanmakta olduğum AMD tabanlı sistemimi sattım.
AMD Ryzen 5 1500X işlemci, Asus anakart, RX 570 4 GB ekran kartım falan vardı üzerinde fakat yeni tip oyunları oynamıyorum, o sebepten benim için çok da gerekli değildi. Geçmişi eskilere dayanan Counter-Strike 1.5 versiyonunu oynuyorum, hatta şu anda evimde Core 2 Duo 2.66 işlemcili 512MB ekran kartlı bir sistem 100 FPS ile oynatmaya yetiyor fakat bu sistemi 2007 yılında toplamıştım. Zamanla bozulan parçaları değiştirerek bugüne kadar getirdim artık bir tık da olsa yükseltmek istiyorum. Halihazırdaki sistemi hiç hesaba katmadan i3 veya i5 ama yüksek nesil işlemcili bir sistem toplamak istiyorum. Hangi parçalar birbiriyle uyumlu çalışır konusunda hiç fikrim yok, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? 2500-3000 TL civarında bir sistem toplamak istiyorum en fazla.

İşlemci, RAM, ekran kartı, anakart ve RAM olarak uyumlu çalışsın istiyorum bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var,

Intel i3 8. nesil bile benim işimi fazlasıyla görecektir. Buna uygun diğer parçaları çok abartmadan nasıl olmalı fikir ve bileşen sunabilir misiniz?
Sıfır olarak toplamak istersek eğer hangi site üzerinden alışveriş yapmamız mantıklı olacaktır? Garantili ve faturalı parçalar olsun ileride başım ağrımasın istiyorum.
Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı