2500-3000 TL Masaüstü Bilgisayar Almak

Bu konuda youtube kanalında yaklaşık 1 yıl önce paylaşılan 2500 TL'lik bilgisayar toplama videosuna baktım da şu anki fiyatı yaklaşık 3000 TL'ye takbil ediyor. Onu toplamamı önerir misiniz yoksa önereceğiniz daha hoş sistemler var mı ?

Peki bu sistem iyi hoş ama tedarik etmesi Kayseri gibi bir yerde ne kadar kolay olabilir ki ?

RAM 8 GB 3000 MHz yapılıp ekran kartı 8 GB yapılmalı.
Ama hiç arkadaşın Aydın veya Ankara'da yaşamaıyor olabileceğini düşündün mü?
Hocam şuanlık o kadar aham şaham oyunlar oynama gibi bir durumum yok lakin böyle düşünmenin sebebini bir de senin ağzından dinlemeyi isterim açıkcası. Malum farke edebileceğiniz üzere bu bilgisayar konusunda çok bilgili değilim :)

Ve eğer toplama bir bilgisayar alma konusunda karar verirsem bütün parçaları ayrı ayrı mı almam gerekecek ? Kendim birleştiremeyeceğim için bir bilgisayarcıya birleştirtmeyi düşünüyorum, bu konu hakkında da biraz bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler şimdiden.

Bana bütçenizi söyleyin daha iyisini dizerim. 3200 TL mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı