2500-3000 TL Oyun Bilgisayarı Önerisi

FurkanAkci

Hectopat
Daha fazla  
Selam, herkese iyi forumlar.
Benim 2500-3000 TL bütçem var, BF 4, BF 3 gibi oyunları yüksek FPS ile oynayabileceğim bir toplama bilgisayar önerisi verebilir misiniz?

Not : Monitör, klavye, fare v.b bileşenler de olursa süper olur, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX760 yerine 960 seçerseniz iyi olur. BF4 ultrada 65 FPS alabiliyorum. GTA5'i ultrada açabilecek olmak daha büyük mutluluk. Benim de kullandığım bu sistemi toplayabilirsin: İntel Core i5-4590, Evga GTX760 2GB, 8GB Corsair Vengance CL9 1600 Mhz. RAM, MSI z97-PC MATE, Hyper TX3 Evo, Zalman Z3 PLUS, Corsair VS550Builder PSU.

Bende anakart ve ekran kartını aynı marka alma takıntısı olduğu için ikisini de Asus önerdim ama istersen ekran kartını MSI ya da Gigabyte alıp, bütçe içine istersen DVD Writer da ekleyebilirsin. Para biriktirip bu sisteme SSD de alırsan kullanım performansından çok daha memnun kalırsın.

Bana güç kaynağı biraz yetersiz geldi. Bana göre en az 750 w olması gerek.

Asus m5a97 r2.0 amd

sapphire r9 290 tri-x 4gb 512 bit

amd fx8 8350

kingston 8gb hyperx savage red

kingston 120 gb ss

kusura bakmayın yenı kayıt oldum foruma tam henüz bilmiyorum konu actım geri kapatmaya falan calıstım konun içeriğini sildim falan her neyse sizce bu parçalar nasıl ilk defa pc toplıyacagımda yardım edersenız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…