2500-3000 TL Oyun Laptop Önerisi

NCFY

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, şu anki laptopumdan memnun değilim ve yeni laptop alacağım. Bütçem 2500 ile 3000 TL arası. Amacım oyun oynamak ama çok fazla oyun yüklemeyeceğim ve yüklediğim oyunlarda o kadar iyi grafiklere sahip olan oyunlar değil. 1, 2 tane BF 3 gibi oyun yükleyebilirim. Bu yüzden onları iyi çalıştırmasını istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Benim aklımda Monster Abra a7 ve a5'in bazı modelleri var ama uygun olur mu ? Türkiye'deki servisi kaliteli mi bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI NB GE60 2PC-401XTR Apache İ7-4710HQ 8GB 1TB 7200rpm 15.6 DOS GTX850M 2GVGA DDR5 FHD MultiColor - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

SteelSeries klavye, Killer Network ve daha geniş servis ağı gibi avantajları var. O fiyata alacağın Monster'ların içindeki GTX 860M ekran kartı ise bu modeldekinden sadece %10-15 kadar daha performanslı.

Birazdan "MSI'ı övmen için ne kadar para aldın?" gibi saygısızca çıkış yapacak biri olursa büyük kavga çıkarırım. Herkes kendi fikrini söyleyip işine baksın. Günlerdir çıkan kavgalardan bıktık artık.
 
O zaman Monster az olsa da MSI'dan daha iyi değil mi ?MSI'ın ne özelliği var Monster'ı geçen?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A5 V1 serisi için konuşursak MSI'ın, SteelSeries makro atamalı oyuncu klavyesi, Killer Network LAN, daha kaliteli kasa (V2.1 aynı kasayı kullanıyordu ancak şu anda satılmıyor sanırım), daha geniş bir servis ağı ve kusursuza yakın yazılım desteği gibi avantajları var.

Monster'ın ise oyun performansı %10-15 kadar daha iyi oyun performansı var o kadar. Dersen ki 2500 TL'yi geçemem diye o zaman Monster al derim, ancak V1 değil V2 serisi hala satılıyorsa ondan al derim. 3000 TL'ye çıkabiliyorsan MSI almanı tavsiye ederim. Ayrıca kimse burada Monster'ın kalitesini Asus, MSI, Dell gibi firmalarla kıyaslamaya kalkışmasın. Fiyat / performansına laf ettiğimiz yok, Monster v2.1 versiyonunu da test etme şansım oldu, eyvallah cihaz fiyatına göre gayet güzeldi ancak Abra A5 v1'in 400-500 TL fazlası verilip bu markalardan biri alınabiliyorsa, Monster alınmaz.
 
Dediğiniz gibi çok oyun oynamıyorsanız MSI tercih edin. Kasa kalitesi ve yazılım desteği olarak daha önde. MSI'ın Core İ5 olan modeline bakabilirsiniz. Fiyat olarak daha uygun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı