2500-3000 TL Oyun ve Gündelik İş için Laptop Tavsiyesi

Eray Ç.

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu fiyatlar araliginda bir gamer notebook ve gundelik islerim icin ve yazilim egitimine yonelik calismalarim icin laptop onerisi arıyorum arkadaslar. Kullandiginiz, begendiginiz, emmimin oglu kullanmis begenmis dediginiz urunleri yazarsaniz sevinirim, teşekkürler. Forum cahiliyim eger kural disi bir sey yapilmissa banlamadan once bilgilendirirseniz konuyu silip bir daha hatayi tekrarlamam, tesekkurler.
 
Fiyat aralığını tam tutmadı gibi ama, bu laptop Technopat' ın da 2016 yılı içerisinde tavsiye ettiği bir model. Bu bağlamda, laptop tavsiyelerine göz atabilirsiniz... Laptopun RAM,SSD desteği var mı diye internet üzerinden bir bakın. Eğer var ise, bir tane SSD ve 4GB RAM takviyesi ile süper bir şey ortaya çıkar diye düşünüyorum. :)
ASUS X550JX-XX099D Notebook, Fiyat: 2.372 TL
 
Son düzenleme:
aslında bu göndermiş olduğunuz marka modelin i7 12 gb ram versiyonunu almak istemiştim ama kasa kalitesi disk kalitesi kötü şeklinde yorumlar okudum ve güvenmediğim bir site olduğu için sipariş vermemiştim bu arada onun fiyatı 2860 tl idi ekran kartı olarakta 4 gb gözüküyordu bu fiyat aralığında oyuncu ve günlük kullanım için laptopmu tavsiye edersiniz yoksa kasamı toplamalıyım ?
 
Ayırdığınız zaman icin tesekkurler seda08 senin attigin modeli pek uzun ömürlü kullananamayacagim izlenimi kapildim incelemelerimden sonra ama vakit ayirip tavsiyen icin tesekkurler atakan7474 onerdigin gibi monster modellerde karar kıldım ve yakin zamanda forumda arastirip fiyat olarak uygun modeli bulup satin alacagim tekrardan zaman ayiran tum arkadaslara tesekkur ederim
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı