Arkadaşlar bir bilgisayar toplayacağım. Office ve internet vs. çok kullanıyorum. Arada da bilgisayar oynuyorum arkadaslarla FPS tarzı BF, COD vb. Monitörüm 144Hz'e kadar destekli, çok iyi bir FPS almak istemiyorum, normal olsa bana yeter.
Bütçem 2.500-3.000 arası.
Daha önceden tanıdıklarım işlemci ve anakart için bunları tavsiye etmişlerdi ama sizler de en bastan bir tavsiyede bulunabilirsiniz. Bilgisayar yavas olmasin bana yeter çok da ekstrem bir sey istemiyorum.
Ekran kartı, kasa ve RAM vs. hangisi olur bilemedim.
Anakart: MSI B450 M.2 Pro V2
İşlemci: Ryzen 3 2200G
Ekran kartı: ?
RAM: ?
HDD: ?
SSD: ?
Kasa: ?
Edit: Bir de eğer AMD ve Intel bu aralar yeni bir işlemci çıkaracak mi piyasa biraz daha ucuzlar ona göre bana biraz daha bekle ya da şu zamanda al diye tavsiye verebilirsiniz. *
sana onerim ekran karti olarak rx570 veya rx580 zqten butceni fazla kisitlamamak istiyorsan tek secengin bu ikisi
ssd olarak toshibanin 240 gb ssd sini oneririm
sana onerim ekran karti olarak rx570 veya rx580 zqten butceni fazla kisitlamamak istiyorsan tek secengin bu ikisi
ssd olarak toshibanin 240 gb ssd sini oneririm
Nvidia Gtx serisi nasıl olur peki? Bilmiyorum bu önerdiğiniz ekran kartlarına eşit olacak gtx1060 ve 1050 var heralde en yakın. Amd tercih sebebiniz nedir