2500-3000 TL Sistem

Mao-Tun

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, yeni bir sistem toplayacağım 2500 ile 3000 lira arası bir bütçem var monitör dahil değil, şunları merak ediyorum.

Ryzen 2 nesil islemciler ne zaman çıkacak? Ryzen 3 gibi giriş seviyesi islemciler olacak mı ? Olacaksa fiyat ne olur ? 400 seri anakarlar geleceğini duydum, bu anakart ne zaman çıkar? çıkarsa fiyat ne olur ? GTX 20×× serisi ekran kartları ne zaman çıkar ? Fiyatlar ne olur ? 1050, 1050 Ti gibi giris seviyesi ekran kartları olur mu ?

Yakın bir zamanda çıkamayacaksa bunlar Ryzen 1300x ile bir sistem toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. nesil işlemcilerden R3 2200G şu anda Teknobiyotik'te ön satışta. Yani önümüzdeki aya satışı başlayacak. Fiyatı ise 671 TL.
X470 serisinden bahsediyorsunuz sanıyorum. Onlara gerek yok ikinci nesil için. BIOS güncellemesi ile ikinci nesil işlemcileri kullanmaya başlayabilirsiniz.
GTX 20XX serisi bu yıl içinde çıkacak. Ancak çıkış tarihi tam olarak belli değil. Yılın ilk çeyreğinde de çıkabilir, ortamında da, son çeyreğinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…