2500-3000 TL Telefon Tavsiyesi

Soniicc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kafam karıştı biraz, bu konuda yardım almak istedim. Şu an Samsung S4 kullanmaktayım. Telefonumu değiştireceğim fakat S7 Edge, iPhone 7, S8 arasında kaldım.
S7 Edge 2600 TL dolaylarında bir telefon fakat hala alınır mı bilmiyorum. Benim icin uzun ömürlü olması, kamerasının iyi olması, pilinin günlük kullanımda bitmemesi önemli. Birde ben bunu S4'de çok yaşıyorum, telefon bir anda iptal oluyor donuyor. Bir uygulamadan çıktığımda, başka bir uygulamaya girdigimde sorun yaratıyor. O yüzden iPhone 7 aklıma yatıyor gibi. Birde ucuz olması avantaj benim için. İçlerinden en pahalısı S8, oda içimden geçmekte. Fakat dediğim gibi karasız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S7 Edge alabilirsin. Donma, kasma olmaz. S4 modeliyle S5 modelinden sonra çıkan amiral gemilerinin arayüz sorunları giderildi. Diğer üst seviye Android markalarınında stabilitesi gayet iyi. Stabilite konusunda için rahat olsun. Mate 9 ve S7 Edge batarya ve kamera olarak iyi telefonlardır.

Açıkçası S8 bu kadar düşmüşken bana kalırsa S8 al. Ya da yeni XZ1 ve XZ Premium modellerine de bakabilirsin. Kullandığın model cidden eski. O yüzden bu tip problemler yaşaman normal. Günümüzde telefona yazılımsal olarak hasar vermediğin sürece bu tip sıkıntılar ile karşılaşman pek mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı