2500-3000 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

oğuz_yurken

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Bütçem 2500-3000 TL arasında tavsiyelerinizle bana yardımcı olmanızı istiyorum, öncelikle aklımda sistem şöyle:

İntel core i5 4460
www.vatanbilgisayar.com: Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Z97I gameing ac
www.vatanbilgisayar.com: Z97I GAMING AC Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.) HDMI&DP Anakart - Vatan Bilgisayar
Msi gtx970
www.vatanbilgisayar.com: MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Öncelikle ana parçalar bunlar geriye kalan parçaları sizin tavsiyelerinizle belirlemek istiyorum.
Elimde mevcut bir bilgisar var, HDD, DVD vb parçaları daha sonra yenilerim öncelik kasa, PSU, ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM, soğutma olarakta sıvı soğutma düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman Z3 PLUS kasa olarak alabilirsiniz. 500 watt ve ya 600 wattlık kaliteli bir PSU işinizi görecektir. Overclock yapılmayan bir işlemciye sıvı soğutması gerekmez, fazla lüks olur.
Link olarak atabilir misin tavsiye ettiğin PSU'yu? Ve 8 GB RAM yeterli olur mu? GTA 5 oymak istiyorum.

Kasa ve PSU size bıraktım.

NqY0RQ.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı