2500-3000 TL'ye oyuncu bilgisayarı toplama

Bir kere oc soğutucu iyi ise hiçbir zarar vermez. GTX970 gtx 780 ile yarışıyor daha üstün hatta .

Not : Geri kalan bütçeye hyper 212 evo alıp işlemciyi en az 4.20 ghz yapabilirsiniz. OC yapamam dersen Z97 pc mate de oc genie var o kendi kendine oc yapar.

Artık yeni sistemlerde Ssd. kullanmamak pişmanlıktır arkadaşlar.

Artık yeni sistemlerde Ssd. kullanmamak pişmanlıktır arkadaşlar.
Doğru ama oyun açısından hiçbir etkisi yok. Ssd sonrada takılabilir. Ama kesinlikle bu parçalar arasından oyun için ekran kartı en önemli olanı.

Oyun açısından da Loading ekranları hızlı geçecektir. Tabiki asıl farkı sistemi kullanırken hissedecsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi bilgisayarımın açılış hızıdır.

Oyun açısından da Loading ekranları hızlı geçecektir. Tabiki asıl farkı sistemi kullanırken hissedecsiniz.

Ssd aldın Loading ekranların 7 saniye oyun içi 30 fps alıyorsun birde HDD ile yükleme ekranları 30 saniye oyun içi 60 fps hangisini tercih edersin? Ben ilk başta 2. tercihi isterim sonra param olduğunda 1. tercihin loading hızını 2. tercihin oyun içi performansını birleştirsin diyorum yani başta güzel bir ekran kartı sonrada ssd alınmalı diyorum.
1. Tercihten başlayarak 2. tercihe geçmek daha maliyetlidir.

SSD düşünmüyorum, tabii ki ilerde alırım, ama başlangıç için SSD gereksiz, maliyetli(oyun için).. Cidden aklıma soktunuz 970'i, ama 1200 tl de güzel bir fiyat )

Birde 4670K mı alayım Yoksa, 4690 mı? Veya 4690K mı aslında oc yapmayı hiç düşünmüyorum, hiçte denemedim, yapmayı dahi bilmiyorum. Fakat OC konusunda çok ısrarlı bizim bilgili forum sakinlerimiz, bu yüzden bir düşünce kaplıyor gibi

970gtx , Gtx serisinin en yenisinin 1 eskisi. Gtx 980 var en yeni model. Gtx 770 ti Gtx 970'den daha iyidir. Gtx 770 ile gtx 970 mı dersen tabikide 970 derim. Fiyat performans açısındanda cok iyi bir ekran kartıdır. 980gtx e gerek duymuyorum şahsen.

760gtx ile bile bütün oyunlari oynayabiliyorken gidipde 970gtx de almazdim acikcasi. (bu kendi fikrim)

Ama ileriye dönük sistem diyorsan @Wictors arkadasimizinda dedigi gibi 970 gayet güzel bir seçim olur.

Ayriten bende de ayni islemci var. Ve ayni soruyu bende kendime sordum. Kendi kafamda hizli bir şekilde cevaplayarak K almaya karar verdim neden diye soracak olursan.

Öncelikle fiyat farkı çok yok.

2.si Olduda ilerde "ah keşke K li alsaydim oc yapardim" dersen, iş işten geçmiş olacak. Ama K lı alırsan varsın oc yapma o yine bulunsun bir kenarda. Fiyat farkina değmez çünki ilerde bir "keşke" demen.

Oc bilginde yokmuş zaten dediğim gibi sana ilk yorumda msi z97 gaming 7 al. Oc tuşu var sistem en dengeli en uygun oc ayarini kendi yapiyor zaten.

Incelemeside Yapıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle gaming 7 almam, gaming 5 düşünebilir. :/

Gaming 5 yerine gaming 3 alsam ne olur? Arasında pek fark var mıdır? Gaming 3 ile tek tuş ile oc yapabilir miyim? Veya gaming 5 ile?

1) Birşey olmaz.
2)Farklar şunlar ; Portların sayısı artmış ve SLİ desteği eklenmiş.
3)Gaming 3 ile de gayet güzel OC yapılabilir.
4)Gaming 5 ile biraz daha yüksek sonuçlar alırsın.

Arasındaki farklar bunlar. Bu farklar sana lazımsa tabikide Gaming 5 al ama benlik birşey yok diyorsan Gaming 3 ile 50TL cebimizde kalır. İşlemcini İntel i5 4690K yapmak için biraz daha bütçe çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…