2500-3000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OnrAVC

Kilopat
Daha fazla  
Recep Bey ve Ali Bey'in videolarından yola çıkarak böyle bir bilgisayar kasası hazırladım.
Fakat bana çok pahalı gelecek.
Sizce bunun fiyatını nasıl düşürürüz 2500 veya 3000 gibi bir bütçe ayarladığımı farz edersek?
Ama şu seçtiklerim kadar tatmin etmesi lazım beni 2500 Tl'lik bir bilgisayarın.

Recep Bey ve Ali Bey bilgisayar toplarken ben mutlu oluyorum. Onların videolarını 3-4 sefer mi ne izledim hepsini çok iyi bir şekilde toplamayı öğrenmek için.

Bu mesajımı görürlerse lütfen çekmeye devam etsinler. Ben film izler gibi izliyorum kendilerini. G
erçekten çok bilgilendirici şekilde anlatıyorlar. Baştan savma değil. Teşekkür ediyorum kendilerine ve Technopat ailesi iyi ki varsınız!
  • Anakart :) MSI Z97 GAMING 7 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DP
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyat: Gaming 7: 600 TL, Gaming 5: 500 Gaming 3: 416
  • Ekran kartı :) MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyat: 1280 TL

• İşlemci :) Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm
Fiyat: 1026 TL
  • RAM :) CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 2400MHz CL11 Kırmızı Soğutuculu Ram
OnuR un düşündüğü bu :)
  • Güç kaynağı :) CORSAIR PROFESSİONAL SERİES HXi 80PLUS PLATINUM 850W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
Fiyatı: 655 TL
  • HDD :) Seagate 3.5" 2 TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
Fiyat: 250 TL
  • SSD :) Kingston 240GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 450MB / Yazma 450MB)
Fiyat: 315 TL
  • Sıvı soğutma sistemi :) COOL MASTER NEPTON 280L(280mm)
Fiyat: 420 TL
  • Kasa :) CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R MidT ATX SİYAH KASA
CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX
Fiyat: 310 TL

Toplam fiyatı:)
5500 TL :) Gaming PC. Fiyatlar Vatan PC'den.

Bana pek gerçekçi gibi gelmedi topladığınız bilgisayar, gerçekten toplayacak mısınız yoksa öylesine mi açtınız konuyu?

Soğutma sistemi koymadım onu sizin tercihinize bıraktım.
dfsd.png

Bana pek gerçekçi gibi gelmedi topladığınız bilgisayar, gerçekten toplayacak mısınız yoksa öylesine mi açtınız konuyu?
Sence öylesine koysam bu kadar açıklayıcı yapar mıyım? Evet hemen toplamayacağım. Askere gideceğim, askerden geldikten sonra ilk işim bu olacak. Araştırma yapıyorum bilgisayar hakkında. Bilgi almayı da seviyorum kardeş.

Sistemi almadan 1 hafta önce konu açınız lütfen.

Askere gidip geldikten sonra konu açarsınız. O zamana kadar yeni ürünler ve fiyatlarında değişme olur.

@OnrAVC Evga aralarından en kaliteli olanıdır. Asus ve Msi evga'nın performansının yanında sönük kalıyor.

Şuan bütünüyle kurallara aykırısınız, kuralları okumanızı tavsiye ederim. Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
Doğru söylüyorsun. Ben bunu not defterine yaptıydım kendim için. Askerden geldikten sonra alayım diye ama sorun yok düzeltiriz.

Askere gidip geldikten sonra konu açarsınız.O zamana kadar yeni ürünler ve fiyatlarında değişme olur.
Dediğiniz doğru fakat bilgi almak iyidir diye düşünüyorum bilgi almak istedim askerlik 1 sene gelir geçer.

@OnrAVC Evga aralarından en kaliteli olanıdır. Asus ve Msi evga'nın performansının yanında sönük kalıyor.
Hmm teşekürler gerçekten yardımcı oldunuz Evga'yı da bir araştırsam iyi olacak. Çok sağ olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı