Recep Bey ve Ali Bey'in videolarından yola çıkarak böyle bir bilgisayar kasası hazırladım.
Fakat bana çok pahalı gelecek.
Sizce bunun fiyatını nasıl düşürürüz 2500 veya 3000 gibi bir bütçe ayarladığımı farz edersek?
Ama şu seçtiklerim kadar tatmin etmesi lazım beni 2500 Tl'lik bir bilgisayarın.
Recep Bey ve Ali Bey bilgisayar toplarken ben mutlu oluyorum. Onların videolarını 3-4 sefer mi ne izledim hepsini çok iyi bir şekilde toplamayı öğrenmek için.
Bu mesajımı görürlerse lütfen çekmeye devam etsinler. Ben film izler gibi izliyorum kendilerini. Gerçekten çok bilgilendirici şekilde anlatıyorlar. Baştan savma değil. Teşekkür ediyorum kendilerine ve Technopat ailesi iyi ki varsınız!
Sence öylesine koysam bu kadar açıklayıcı yapar mıyım? Evet hemen toplamayacağım. Askere gideceğim, askerden geldikten sonra ilk işim bu olacak. Araştırma yapıyorum bilgisayar hakkında. Bilgi almayı da seviyorum kardeş.
sENCE öYLESİNE kOYSAM bU kADAR aCIKLAYICI yAPARMIYIm Evet hemen Toplayamıcam Askere Gideceğim Askerden Geldikten Sonra İlk işim Bu Olacak Araştırmasını Yapıyorum Bilgisayar Hakkında Bilgi almayıda Seviyorum kardeş
Teşekkür ederim kardeşim ama soğutucu sorun değil. SSD şart aslında onu da ilerde takabilirim
Ekran kartı Evga GTX 970 MSI veya Asus kadar kaliteli midir?