S Shovery Ziyaretçi 2 Ağustos 2014 #11 Piyasadaki bütün oyunları 1920x1080'de ultrada açar. 2K çözünürlükte bile iş yapabilir.
S Salube Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #12 minecraftta hic kasmadan video cekebilirmiyim mesela
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #13 Evet çekebilirsin.
B berkeayvazop Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #14 Seçenekler arasına bu sistemide ekliyebilirsin. Dosya Ekleri Adsız.png 23,4 KB · Görüntüleme: 455
İ İbrahimdlgr Ziyaretçi 2 Ağustos 2014 #15 berkeayvazop dedi: Seçenekler arasına bu sistemide ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin sistemde anakart intel destekli yanlış bilgilendirme yapmayalım. Sisteme gelecek olursak okadar paraya Amd toplama İntel topla, geç karşıya.
berkeayvazop dedi: Seçenekler arasına bu sistemide ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin sistemde anakart intel destekli yanlış bilgilendirme yapmayalım. Sisteme gelecek olursak okadar paraya Amd toplama İntel topla, geç karşıya.
B berkeayvazop Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #16 Silinen üye dedi: Önerdiğin sistemde anakart intel destekli yanlış bilgilendirme yapmayalım. Sisteme gelecek olursak okadar paraya Amd toplama İntel topla, geç karşıya. Genişletmek için tıkla... Affedersin şimdi fark ettim kusura bakmayın. Şimdi daha düzgün oldu. Temin yanlış bir sistem atmıştım onun için özür dilerim. Bu oldu ama. Dosya Ekleri Adsız.png 23,9 KB · Görüntüleme: 593
Silinen üye dedi: Önerdiğin sistemde anakart intel destekli yanlış bilgilendirme yapmayalım. Sisteme gelecek olursak okadar paraya Amd toplama İntel topla, geç karşıya. Genişletmek için tıkla... Affedersin şimdi fark ettim kusura bakmayın. Şimdi daha düzgün oldu. Temin yanlış bir sistem atmıştım onun için özür dilerim. Bu oldu ama.