shivazz Femtopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Klavye olarak mosngeek FUN60 Pro, Madlions Mad 60/68 he düşünüyorum. Bunlardan hangisi seçmeliyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Klavye olarak mosngeek FUN60 Pro, Madlions Mad 60/68 he düşünüyorum. Bunlardan hangisi seçmeliyim sizce?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.221 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 İkiside degil. Stoklara gelmesini bekleyin: MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye Kompakt %75 düzeni, conta montaj tasarımı ve ses emici köpüğü, rahat bir yazma deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr İkisi arasında switch ve ses farkı var. Veya Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Madlions almak gibi bir hata yapmayin. Rezil bir klavye.
İkiside degil. Stoklara gelmesini bekleyin: MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye Kompakt %75 düzeni, conta montaj tasarımı ve ses emici köpüğü, rahat bir yazma deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr İkisi arasında switch ve ses farkı var. Veya Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Madlions almak gibi bir hata yapmayin. Rezil bir klavye.
ALPER3452 Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 isterseniz rampage alabilirsiniz Rampage Claw Blue Switch Rgb Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi TKL Klavye Antighosting - Fiyatı, Yorumları
isterseniz rampage alabilirsiniz Rampage Claw Blue Switch Rgb Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi TKL Klavye Antighosting - Fiyatı, Yorumları
shivazz Femtopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 Kanka zaten yazdıklarımdan biri attığın 2. Link
cscozer Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 ALPER3452 dedi: isterseniz rampage alabilirsiniz Rampage Claw Blue Switch Rgb Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi TKL Klavye Antighosting - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... rampage önerilecek bir klavye markası değil.
ALPER3452 dedi: isterseniz rampage alabilirsiniz Rampage Claw Blue Switch Rgb Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi TKL Klavye Antighosting - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... rampage önerilecek bir klavye markası değil.
Morsty Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #6 shivazz dedi: Klavye olarak mosngeek FUN60 Pro, Madlions Mad 60/68 he düşünüyorum. Bunlardan hangisi seçmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... ak820 veya aula f75 gayet iyi bir seçenek
shivazz dedi: Klavye olarak mosngeek FUN60 Pro, Madlions Mad 60/68 he düşünüyorum. Bunlardan hangisi seçmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... ak820 veya aula f75 gayet iyi bir seçenek
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.221 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #7 shivazz dedi: Kanka zaten yazdıklarımdan biri attığın 2. Link Genişletmek için tıkla... Attigim Max modeli. Siz pro modelini yazmissiniz.
shivazz dedi: Kanka zaten yazdıklarımdan biri attığın 2. Link Genişletmek için tıkla... Attigim Max modeli. Siz pro modelini yazmissiniz.
shivazz Femtopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #8 Kanka rampage uzağım alınmaz kullanıyorum bi tane yok yani rampage bu. İşi yapamıyo kxy dedi: Attigim Max modeli. Siz pro modelini yazmissiniz. Genişletmek için tıkla... Yani çok fark var mı tam bilmiyorum açıklayabilirsen zaten maxı alırım da merak ettim yine de
Kanka rampage uzağım alınmaz kullanıyorum bi tane yok yani rampage bu. İşi yapamıyo kxy dedi: Attigim Max modeli. Siz pro modelini yazmissiniz. Genişletmek için tıkla... Yani çok fark var mı tam bilmiyorum açıklayabilirsen zaten maxı alırım da merak ettim yine de
cscozer Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #9 shivazz dedi: Klavye olarak mosngeek FUN60 Pro, Madlions Mad 60/68 he düşünüyorum. Bunlardan hangisi seçmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... mosngeek fun60 pro gaming gen tr de 2200e vardı glb onu al bence.
shivazz dedi: Klavye olarak mosngeek FUN60 Pro, Madlions Mad 60/68 he düşünüyorum. Bunlardan hangisi seçmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... mosngeek fun60 pro gaming gen tr de 2200e vardı glb onu al bence.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.221 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #10 cscozer dedi: Mosngeek FUN60 Pro Gaming Gen TR de 2200e vardı glb onu al bence. Genişletmek için tıkla... Max modeli varken saçma hocam. shivazz dedi: Kanka Rampage uzağım alınmaz kullanıyorum bir tane yok yani Rampage bu. İşi yapamıyor. Yani çok fark var mı tam bilmiyorum açıklayabilirsen zaten Max'ı alırım da merak ettim yine de. Genişletmek için tıkla... Bildigim tek farklari FUN60 Pro modeli sadece kablolu 8000Hz destekliyor. FUN60 Max kablosuzda 8000Hz destekliyor. Kalite farkı ses farkı vs yok. Almisken 100TL daha verip Max almak lazim. Tasarimlarida guzel ayrıyeten .
cscozer dedi: Mosngeek FUN60 Pro Gaming Gen TR de 2200e vardı glb onu al bence. Genişletmek için tıkla... Max modeli varken saçma hocam. shivazz dedi: Kanka Rampage uzağım alınmaz kullanıyorum bir tane yok yani Rampage bu. İşi yapamıyor. Yani çok fark var mı tam bilmiyorum açıklayabilirsen zaten Max'ı alırım da merak ettim yine de. Genişletmek için tıkla... Bildigim tek farklari FUN60 Pro modeli sadece kablolu 8000Hz destekliyor. FUN60 Max kablosuzda 8000Hz destekliyor. Kalite farkı ses farkı vs yok. Almisken 100TL daha verip Max almak lazim. Tasarimlarida guzel ayrıyeten .