2500-3000TL Sistem Önerisi

artikyokumbb

Kilopat
Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyata 60 FPS üstü Fortinte, CS:GO oynayabileceğim bir sistem toplar mısınız? APU falan farketmez siz toplayın iyi o yeter.

2500-3000 TL arasında apu sistem toplanabilir ekran kartını daha sonra alabilirsiniz.

Benim de yapacağım gibi Xeon+750 Ti sistem kurabilirsiniz daha sonra geliştirmeyecekseniz eğer. Fortnite CS:GO vs. için işinizi rahatlıkla görür. Yada işlemciyi biraz daha güncel tutup G4560 alabilirsiniz. Önünüzde 2 seçenek var, ya GTX 750 Ti veya GT 1030 alacaksınız yada APU sistem toplayacaksınızki ben APU sistem önermem.

Dostum G4560 dediğin işlemci GTX 1050 ile birlikte kullanılıyor. 1050 Ti'yi bile besleyen işlemci nasıl güçsüz ? O 1050'yi rahat rahat besler G4560 güçsüz falan değil yani.

Ben GTX 1050'yi beslemek için mi güçsüz dedim? Genel olarak G4560 artık yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. Sonuçta Pentium işlemci bir yere kadar GTX 2050 besleyebilecek mi? R3 2200G'nin mi daha çok şansı var, G4560'in mi? Geleceği düşünerek yaptım o yorumu yani.

En mantıklısı APU olur. Tabi Pentium ile Multiplayer'de darboğaz yaşamak istemiyorsan

Benim söylemeden önce ilk tercihim APU'ydu.
Aklımda bazı sorular var. Dark kasa alabilir miyim? Team ve ASRock gibi markaları tanımadığım için iyi olduğunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…