M100a D60.
Hiç bilmiyorum başka var mı kendim bu kasayı kullanıyorum. Eksi yanları yan kapak pleksi temperli cam değil. Fanları Molex sabit hızda ve renkte. Başka eksi yanı yok aşırı büyük ekran kartları sığmıyor fanın dibine kadar 330mm katy giriyor. mATX anakart takılıyor en fazla. A600dn PSU var üzerinde. Sıvı sogutma takınca diğer kasalar gibi RAM'lere değmiyor bayağı geniş alan bırakılmış.
2. elden kasa bulursanız 1000TL'ye 650bn veya 550bn PSU öneririm.
Harici olarak bu kasayı duymuştum ne kadar iyi bilgisi olan arkadaşlar yazabilir benim bilgim yok.
Güncel kasalardan pek anlamıyorum ama M100A D60 kasası bugün elime geçti. Kasa bence kısa gibi. Çoğu kişi de kısa olmasından şikayet etmiş. Ön panel Mesh. Bence fanların rengi ve sessizliği de güzel.Hocam temiz ikinci el de çözebilirim elbet illa sıfır olmasına gerek yok hatta BitFenix Nova Mesh kasasını düşünüyorum 1800 küsur olması lazımdı yanına sağlam bir PSU ile halledebilirim ya sıfır olur ya da ikinci el el fark etmez bomba olmasın da PSU. Ek olarak RTX4060 Ti Ryzen 5 7500F kullanacağım sistemde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.