2500-3500 TL ayakkabı önerisi

53Alperen53

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba ortalama 2500 ila 3500 TL arasında beyaz bir ayakkabı arıyorum. Gün içinde rahat ve konforlu olması benim için önemli. Ve son olarak düz taban ayakkabılar önermeyin. Herkese iyi sosyaller.

Yani ben önermeyeceğim ama bir mağazaya gidip ayağına uyan hem seveceğin, hem de rahat bir ayakkabı baksan senin için daha iyi olur. İnternetten ayakkabı alınca ayağa çok uymayabiliyor ve iade işlemleri vs. uğraştırır seni.

Yani ben önermeyeceğim ama bir mağazaya gidip ayağına uyan hem seveceğin, hem de rahat bir ayakkabı baksan senin için daha iyi olur. İnternetten ayakkabı alınca ayağa çok uymayabiliyor ve iade işlemleri vs. uğraştırır seni.

Önceden çok aldım internetten bir model öneriniz varsa mağazaya da gidip o modeli deneyebilirim hocam.

Önceden çok aldım internetten bir model öneriniz varsa mağazaya da gidip o modeli deneyebilirim hocam.

Biraz geç oldu hocam kusura bakma. Ben ayakkabı olarak Toga'dan giyiyorum model önerisi yapamam çok da anlamam zaten. Deri ayakkabı oluyor spor ayakkabı giyemem zaten. O yüzden bir model öneremem. Ben sadece internetten alma bence diye söyledim. İyi akşamlar hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı