Amacınız FPS oyunları mı? Ve Max bütçeniz nedir?
FUN60 daha çok performans klavyesi. Malzeme kalitesi pek iyi değil ve manyetik switchli klavyelerin hissiyatı mekaniklere göre daha kötü oluyor. Özellikle ucuz HE klavyelerde bu durum daha ağır basıyor sanırım. Ben kendi adıma konuşacak olursam 5075B Plus alırım. Ha benim tavsiyem zorlayıp MonsGeek M1 V5 almanız. Benim düşüncem 5000 TL'ye kadar alınabilir bir klavye MonsGeek M1 V5 benim gibi HE klavye aramayanlar için.@Beyaz_G hocam Akko MonsGeek M1 V5 yerine linkteki klavyelerden birisini almak mantıklı olur mu? Normalde bunu alacaktım ama fiyatı artmış onun yerine bunlardan birisini almayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı olur?
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Ultra, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Outemu switchler pek de kaliteli değil. Hele Gamepower'a hiç girmeyelim bile. Custom klavyeler ile Gamepower'ı kıyaslayacaksan bile Ogre ile kıyaslama lütfen. Sıradan bir klavye. Ben de 5 yıl Gamepower Saber RGB kullandım bir sorun çıkarmadı ama MonsGeek M1 V5'e geçtikten sonra ne kadar berbat bir klavye olduğunu da anladım. Marka fark etmez sıradan klavyeler custom klavyelerle karşılaştıralamaz. Karşılaştıracaksan bile Gamepower'ı sokma lütfen araya. Scope II falan var onlardan bahset. Bir de ben Gamepower Ogre'ı denedim. Hayatımda da Ogre kadar yay sesi çıkaran bir klavyeye denk gelmedim. Saber RGB Ogre'ye kıyasla daha başarılıydı yay sesi fazla yoktu. Bu arada Outemu switchleri sayesinde her işte kullanabilirsin diyorsun da ne alaka? Outemu sandığın kadar kaliteli bir marka değil. Hele Ogre gibi ucuz klavyelerdeki Outemu switchler hiç çekilmez bile.Çok net bir şekilde önerim 1800₺ bandında Gamepower Ogre RGB, red ve blue switch olarak satılıyor kesinlikle almalısın 4 yıldır kullanıyorum tuş basmama gibi bir problem bile yaşamadım ses asla rahatsız etmiyor Outemu switchleri sayesinde fiyatına göre her türlü işte kullanabilirsin sadece biraz büyük gelebilir.
FUN60 daha çok performans klavyesi. Malzeme kalitesi pek iyi değil ve manyetik switchli klavyelerin hissiyatı mekaniklere göre daha kötü oluyor. Özellikle ucuz he klavyelerde bu durum daha ağır basıyor sanırım. Ben kendi adıma konuşacak olursam 5075b Plus alırım. Ha benim tavsiyem zorlayıp MonsGeek M1 v5 almanız. Benim düşüncem 5000 TL'ye kadar alınabilir bir klavye MonsGeek M1 v5 benim gibi he klavye aramayanlar için.
@kxy @Deiinzz siz de bakar mısınız?
Outemu switchler pek de kaliteli değil. Hele Gamepower'a hiç girmeyelim bile. Custom klavyeler ile Gamepower'ı kıyaslayacaksan bile ogre ile kıyaslama lütfen. Sıradan bir klavye. Ben de 5 yıl Gamepower Saber RGB kullandım bir sorun çıkarmadı ama MonsGeek M1 v5'e geçtikten sonra ne kadar berbat bir klavye olduğunu da anladım. Marka fark etmez sıradan klavyeler Custom klavyelerle karşılaştıralamaz. Karşılaştıracaksan bile Gamepower'ı sokma lütfen araya. Scope II falan var onlardan bahset. Bir de ben Gamepower Ogre'ı denedim. Hayatımda da ogre kadar yay sesi çıkaran bir klavyeye denk gelmedim. Saber RGB Ogre'ye kıyasla daha başarılıydı yay sesi fazla yoktu. Bu arada Outemu switchleri sayesinde her işte kullanabilirsin diyorsun da ne alaka? Outemu sandığın kadar kaliteli bir marka değil. Hele ogre gibi ucuz klavyelerdeki Outemu switchler hiç çekilmez bile.
Hocam benim de gönlüm MonsGeek M1 V5 ten yana ama o kadar verip vermemek arasında kararsızım 5075b Plus ile kararsız kaldım fiyatı artınca normalde MonsGeek M1 V5 alacaktım ama eğer İyzico indirimi olursa ilk alışverişte 300TL verirse MonsGeek M1 V5 almak daha iyi olur indirim olmazsa 5075b Plus almayı düşünüyorum manyetik mekanik çok fark ediyor mu benim için pek fark etmez aslında üst seviye bir oyuncu değilim hissiyatı sesi yalıtımı görünüşü güzel olsun yeter.
Hardcore FPS oyuncusu değil iseniz fazlasına gerek yok, 5075b yi beğendiyseniz alabilirsiniz, ama malzeme kalitesi açısında M1 v5 tabii ki daha kalitelidir, kıyaslanacak pek klavye değil ikisi.
FPS oynarım ama öyle hardcore değilim peki 5075b ye 3400 TL vermek mi daha yoksa üstüne koyup M1 v5 mi almak daha mantıklı olur?
Üstüne koyabilirsen tabii ki M1 v5 değer de.